AcasăNews68 de refugiati sirieni, rapiti si ucisi pe camp

68 de refugiati sirieni, rapiti si ucisi pe camp

Trupurile refugiatilor din Homs zaceau pe un camp

SUA, ONU si UE s-au luat la harta in privinta Siriei cu Rusia si China, in timp ce in regiunea Homs au loc adevarate masacre.

Trupurile refugiatilor din Homs zaceau pe un camp

Secretarul american de Stat, Hillary Clinton, a numit veto-ul ruso-chinez impotriva masurilor occidentale pregatite pentru Siria „un gest demn de dispret”.

Jurnalistii raniti Paul Conroy si Edith Bouvier au ajuns in Liban

Un purtator de cuvant al Ministerului chinez de Externe a numit comentariul ei ca fiind „superarogant”. In timp ce vorbele grele zboara-n vant, 68 de civili au fost ucisi in regiunea de la vest de Homs, pe un camp intre satele Ram al-Anz si al-Ghajariye. Victimele se refugiasera din cartierul Baba Amr din Homs, unde au loc lupte grele intre trupele lui Bashar si luptatorii islamisti.

Edith Bouvier

Conform unor martori, familiile refugiate au fost oprite la un punct de trecere si rapite, trupurile lor fiind gasite ulterior pe camp. Ieri, s-a reusit evacuarea din Homs a doi jurnalisti occidentali, raniti in bombardamentul in care si-au pierdut viata jurnalista Marie Colvin de la Sunday Times si fotoreporterul francez Remi Ochlik.  Fotograful Paul Conroy, de la Sunday Times, si reportera Edith Bouvier, de la Le Figaro, au fost dusi in Liban. Mai sunt jurnalisti straini care n-au putut fi evacuati din Homs.

author avatar
Adina Mutar
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger