AcasăNewsReplica de la varful PSD la atacul presedintelui: "Interesele cui le sustineti...

Replica de la varful PSD la atacul presedintelui: „Interesele cui le sustineti dumneavoastra?”

Senatorul aflat in fruntea Consiliului National al formatiunii social-democrate nu a trecut cu vederea recentele atacuri pe care le-a lansat primul om in stat, in cursul diminetii de miercuri, la un eveniment al mediului de afaceri.

Dupa ce presedintele a criticat programul de guvernare, schimbarile legislatiei fiscale – si anume faptul ca – a punctat Iohannis – „Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului trecut”, dar si asa-numita „ordonanta a lacomiei”, acuzand ca „mediul de afaceri bulversat prin masuri hazardate si intempestive, prin accidente de decizie precum renumita OUG 114, care arata calitatea deplorabila a guvernarii actuale”, Mihai Fifor i-a raspuns sefului statului prin intermediul Facebook.

In sensul in care a postat o replica ampla la criticile vizand ordonanta 114. Iata cum suna mesajul postat de catre Mihai Fifor:

„Presedintele Aliantei austeritatii, Klaus Iohannis, care nu a facut nimic timp de 5 ani, ataca PSD pentru ca face lucruri bune pentru romani si pentru Romania.

Ca si Opozitia, Iohannis cere abrogarea OUG 114. Stiti ce ar inseamna asta, domnule Presedinte? Sa va spun:

– Ar insemna sa lasam din nou preturile la gaze si la energie sa urce pana la cer, cum le-a lasat Guvernul Dvs, guvernul tehnocrat, Dacian Ciolos.

– Ar insemna sa taiem salariul minim din constructii, pe care tocmai l-am marit ca sa ne pastram muncitorii in tara.

– Ar insemna sa anulam Fondul de Dezvoltare si Investitii si toate proiectele de investitii depuse deja, inclusiv de sute de primari ai partidului dvs, PNL.

– Ar insemna sa reinstauram paradisul bancar in Romania, pe spatele romanilor covarsiti de ratele marite artificial.

Asta propuneti domnule Presedinte? In mod clar, acesta nu este in interesul cetatenilor romani. Si-atunci va intreb: interesele cui le sustineti dumneavoastra ?”

233 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai Fifor de ce nu ai ramas tu la antropologie sa te lupti cu un os ani de zile. Avea tara mai mult de castigat decat sa intri in politica. Toti romnii au realizat ca esti un politician fara ,, cohones” adica fara sange in instalatie vorba marinarului comandant de ponton. Sa le luam pe rand : 1. Mai cap sec plafonand pretul la gaze nu ati facut decat sa bagati pe gatul romnilor gazul rusesc mai scump ca cel romanesc si sa condamnati industria extractiva la lipsa banilor pentru investitii , a facut- o Ponta din 2012: 2. Mai aveti curajul sa vorbiti de sectorul constructii cand munca la negru face legea si bugetul este pagibit cu sume uriase , din 10 constuctii 7 sunt la negru; 3 . Sti bine ca vreti sa nationalizati pilonul II de pensii private fiindca prin proasta guvernare de 30 de ani avem cele mai mari costuri de prodductie si vati si va imprumutatu in continuare; 4. Ati inlocuit roborul cu o inventie a unui specialist cu studii pe genuchi iar romani pierd bani mai multi, stiind foarte bine ca nu trebuie sa inventam apa calda cand tarile occidentale au o experienta reala si eficienta in domeniul financiar bancar. Sa vedem ce lucruri bune ati facut pentru romani: ati desfiintat Institutul de seruri Pasteur astfel ca romanii pleaca in Bulgaria sa cumpere seruri ale caror tulpini au fost achizitionate din Romania inainte de dsfiintarea institutului. Ai fost tov . Fifor in spitalele si scolile din tara ? Am vrea sa cazi tu in WC- urile din curtile scolilor care nu au asigurate haznalele si mor copiii nevinovati. Ai fost vreodata internat in spitalele din tara unde mor oamenii nevinovati. Dar cum fura gospodareste primarii in Capitala si intreaga tara ? Mai Fifore mergi ma si ascundete ca iti va fi rusine pentru tot ce ai facut in cardasie cu comunistii cand vom scapa de comunisti.

  2. Plavanu sustine interese strain corporatiste crezand ca pare de dreapta. El nu intelege ca profitul nu intra in natie ci in mainile unor smekeri ce încearcă parand de dreapta si ei sa ne fraiereasca. Nu, fartati, de dreapta inseamna ca o parte mare din profitul tau, nu sa-l fiscalizezi legal cum incearca stanga, ci sa il donezi gratis celor aflati in nevoi si suferinti celor cu reale nevoi sau sa incurajezi mecena, salvarea educatia aspiratia si spiritualitatea. Nu sa te imbuibi spre surparea natiei.

  3. Sa fii de dreapta nu inseamma sa-ti abandonezi tara ci sa mori pentru ea. Nu inseamna sa-ti pierzi toti banii in mol ci o seama din ei sa-i consumi incurajand producatorii romani. Nu inseamna sa te desprinzi de ce e bun si romanesc alegand libertinajul infect occidental, ci inseamna sa racolezi valori spirituale din si sa le inradacinezi in tara, mai inseamna f mult sacrificiu credinta si prosperitate impartasita cu semenii tai. Dreapta nu inseamna egocentrism. Egocentrismul e specific stangii. Si mai inseamna multe. De exemplu inseamna a da înzeci, daca primesti ceva la schimb. Si mai inseamna dragoste nemarginita dar nu scelerata. Si mai inseamna f mult nationalism. Si mai inseamna f multe. Si mai inseamna plavane sa unesti Basarabia ca liberal. Si inseamna ca atunci cand soldati romani ce au luptat eroic pt Romania si au cazut in secuime daca sunt batjocoriti cu pungi de plastic sa le tii parte… Pe mine nu ma imtereseasa diaspora decat ca reinradacinare si consum spre propasirea noastra dar cu seama eroii au intaietate in ordinea de idei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger