AcasăNewsPeste 200 de morti, in urma unui cutremur violent produs la granita...

Peste 200 de morti, in urma unui cutremur violent produs la granita dintre Iran si Irak (VIDEO)

Dezastru in urma unei miscari telurice foarte puternice, produse la frontiera Iranului cu Irakul. Bilantul victimelor este impresionant.

Conform site-ului CNN, peste 200 de vieti au fost curmate in urma cutremurului de 7.3 grade pe Richter, iar alte peste 2.500 de persoane au fost ranite, pe fondul seismului ce s-a produs, duminica seara, in apropierea granitei dintre Irak si Iran.

Miscarea telurica fie a daramat, fie a afectat puternic mai multe cladiri si a fost urmat de mai multe replici. Speriati, oamenii au parasit cladirile si au iesit in strada, dupa cum se poate vedea si din imaginile urmatoare.

[youtube]NOKpfGDLK5E[/youtube]

[youtube]of1vkf-Mxuk[/youtube]

[youtube]i7Ul-IGyyxY[/youtube]

[youtube]dGEKpdJnl9w[/youtube]

[youtube]ak1UBdxNXNA[youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari

1 COMENTARIU

  1. 12-11-2017. 1+2+1+1+1+7=13 ALLAH; 1+1+2+17=21 MAHOMED numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Iran și Irak.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger