AcasăNews6 victime, în două caramboluri în care au fost implicate 6 mașini

6 victime, în două caramboluri în care au fost implicate 6 mașini

masini6 victime, în două caramboluri în care au fost implicate 6 mașini

Șase persoane au fost rănite după ce șase autoturisme au fost implicate, marți, în două accidente rutiere care au avut loc la ieşirea din localitatea Baciu, din judeţul Cluj, respectiv la ieșirea din orașul Brăila.

În primul accident au fost implicate 3 mașini. În urma impactului, un şofer de 62 de ani a fost rănit şi a ajuns la spital.

„Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa din direcția Zalău ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care circula din direcția Zalău, condusă de un bărbat în vârstă 62 de ani. Victima a fost transportat la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

Cele mai multe victime, la Brăila

La Brăila, cinci persoane au ajuns la spital, trei dintre acestea fiind evacuate de echipajele de descarcerare.

Traficul rutier pe DN2B a fost întrerupt temporar, acesta fiind reluat în circa o oră. Circulația a fost deviată pe rute alternative, potrivit Digi 24.

author avatar
Andrei Ștefan
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. arata bine.felicitari isu raed smurd arafat pompieri dsu pentru interventiile in timp real si util si rezolvarea cu operativitate a urgentelor aparute.
    urgente vor mai fi.la multi ani la mai mare si noi succesuri(succese-mai ma dau si analfabet din cand in cand) profesionale in casta dumneavoastra profesionala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger