AcasăNews54 de imigranti, descoperiti de politistii de frontiera in apropiere de Vama...

54 de imigranti, descoperiti de politistii de frontiera in apropiere de Vama Veche!

O barca plina cu zeci de imigranti din Orientul Mijlociu a fost interceptata de politistii de frontiera, in apropiere de Vama Veche. In total, in ambarcatiune se aflau 54 de persoane, dintre care 15 copii, cel mai mic avand numai trei luni.

In 23 iulie, in jurul orei 12.00, politistii de frontiera au identificat o ambarcatiune in Marea Neagra, fara pavilion arborat, la aproximativ 18 mile marine travers de plaja din Vama Veche, in zona de patrulare comuna romano-bulgara, care se apropia de apele teritoriale ale Romaniei, potrivit unui comunicat transmis de Politia de Frontiera.

Ambarcatiunea a intrat in apele teritoriale ale Romaniei, iar politistii de frontiera au stabilit ca la bordul acesteia se afla un numar mare de persoane care au solicitat sprijinul, context in care au fost demarate procedurile specifice pentru o misiune de salvare pe mare.

In ambarcatiune erau 34 de barbati, 5 femei si 15 minori, care au fost transbordati pe nava MAI 1105 si duse la sediul Grupului de Nave Constanta.

 

author avatar
Alina Costache
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger