AcasăNews52 de pacienți confirmați cu COVID-19 au murit în România

52 de pacienți confirmați cu COVID-19 au murit în România

Românii evită cabinetele medicale

Continuă, din nefericire, să apară vești triste despre persoane confirmate cu noul coronavirus care au decedat la nivelul țării. Bilanțul a crescut la 52 de decese.

Grupul de Comunicare Strategică precizează, luni seară, că o femeie în vârstă de 65 de ani din județul Sibiu, care fusese internată pe 27 martie la Spitalul Județean Sibiu, la Terapie Intensivă, a fost testată pentru COVID-19 în aceeași zi. Pe 28 martie a venit rezultatul pozitiv pentru noul coronavirus, însă, din păcate, pacienta a murit luni, pe 30 martie. Femeia avea și o boală cardiovasculară.

Victima cu numărul 52 este un bărbat din județul Ialomița. Avea, ca o ironie a sorții, chiar 52 de ani. Omul a ajuns la Unitatea de Primuri Slobozia duminică, pe 29 martie și a decedat în aceeași zi. A fost testat pentru COVID-19, rezultatul, venit în cursul zilei curente, de 30 martie, confirmând prezența COVID-19 la acest pacient. Din păcate, GCS anunță că omul „nu are medic de familie și nici apartinatori, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului”.

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger