AcasăNews50 de candidati pe un loc pentru posturile de ofiteri sub acoperire

50 de candidati pe un loc pentru posturile de ofiteri sub acoperire

Tot mai multi tineri politisti vor sa traiasca pe propria piele ce vad prin filme

Poate ca nu s-a ajuns inca acolo unde ne asteptam cu totii, dar, totusi, ceva a inceput sa se miste si pe frontul anticoruptiei. Iar marele merit, chiar daca nu singurul, le revine, fara putinta de tagada, investigatorilor care au actionat sub acoperire.

Tot mai multi tineri politisti vor sa traiasca pe propria piele ce vad prin filme

Ce-i drept, langa acestia au muncit cel putin la fel de mult echipele de sprijin si de logistica, dar latura spectaculoasa a operatiunilor ramane la ei. Numai ca, dupa atatea misiuni, sefii nu prea mai au pe cine sa se bazeze ca s-ar putea infiltra, fara a fi recunoscuti de acum. Asa ca a inceput racolarea unui nou lot de viitori ofiteri sub acoperire.

Procent draconic

Normal, primul pas a fost o testare de integritate si profesionalism deopotriva, facuta pe sestache. Adica sa se stie pe cine se poate pune baza, la o adica. Apoi, cei ramasi pe lista au fost agatati cu intrebari pregatitoare, daca si-ar dori o astfel de munca. Pe cat de spectaculoasa, pe atat de riscanta si epuizanta deopotriva. Celor care au continuat cursa li s-au adaugat cei care s-au oferit voluntar, dar au ramas pe dinafara datile trecute. Si nu sunt deloc putini, daca tinem cont ca procentul celor acceptati este unul draconic de mic. La celelalte misiuni, din 40 de aspiranti, doar unul, cel mult doi au ajuns sa lucreze propriu-zis pe teren ca ofiteri sub acoperire. Iar acum concurenta este si mai acerba, din datele noastre rezultand ca, in momentul de fata, s-a ajuns la o medie de peste 50 de candidati pe un singur loc. Mai multi si decat dadeau la Medicina pe timpul lui Ceausescu. Din pacate insa, si numarul celor care continua sa puna botul la spaga creste direct proportional.

author avatar
Catalin Tache
1.049 afisari

2 COMENTARII

  1. 🙂 Mirajul banilor si de a invata cum sa fi „interlop” ii atrage oare? Am fost putin rautacios, au vazut ca au acces la curve si fara sa plateasca……. Multi luati, fff putini condamnati si 99% scapati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger