AcasăNews50 de avioane rusesti deasupra Marii Negre

50 de avioane rusesti deasupra Marii Negre

Cam asta fac avioanele Suhoi si MiG ale lui Putin

Rusia a anuntat un important exercitiu tactic in Marea Neagra si in Crimeea, implicand zeci de avioane de lupta, ”inclusiv aviatia strategica” si nave.

Cam asta fac avioanele Suhoi si MiG ale lui Putin

Potrivit ministerului rus al Apararii, cele 50 de avioane, carora li se adauga zece nave, se afla in stare de alerta pentru a se implica in aceste manevre tactice. ”1000 de militari vor participa la acest exercitiu comun. Aparate ale aviatiei strategice, tactice si de asalt, incluzand si un avion de detectie si comandament aeripurtat A-50, un bombardier supersonic Tu-22 M3 (cel mai mare si mai puternic bombardier strategic din lume) si zece nave ale Flotei Marii Negre” vor participa la exercitiu, se arata intr-un comunicat al ministerului rus. Potrivit planurilor, o escadrila de avioane de vanatoare Su-30SM si de bombardiere strategice Su-34 vor decola din regiunea Rostov si vor zbura catre Crimeea. Timp de o saptamana, aceste avioane ”vor lovi tinte , in coordonare cu o divizie de lupta antiaeriana si cu nave ale Marinei Militare”. ”Pilotii vor lovi tinte instalate in mare  si rachete de croaziera reale lansate de sistemele de coasta ale Flotei Marii Negre. In timpul exercitiilor, personalul grupului aerian va efectua o operatiune de alimentare in zbor si va simula combaterea unui grup adversar conventional ce detine 30 de avioane”, a precizat ministerul de resort. Luni, in timpul manevrelor militare din regiunea Astrahan, ”mijloace de lupta antiaeriana din regiunea militara Sud au respins atacul unui inamic conventional”, mai precizeaza ministerul rus al Apararii.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

4 COMENTARII

  1. Cu precizarea Crimeea anexata cu forta prin violarea tratatelor internationale si facuta portavion. Portavion sa ce tovarese Putin? Vezi sa nu patasca avioanele ca cu cel atacat de Turcia de Israel sau alte state. Ai pus o floare pt ei?

  2. Ai uitat tavarese de mamele alea ce plangeau si te numeau asasin ca le-ai omorat submarinariicopii ca erau copii la bordul Kursk in 2000.De ce nu ai lasat occidentul sa ai salveze ai salva in 24 de ore. Tu i-ai lasat fata aer!

  3. EXERCITIU TACTIC.Cheltuieli inutile, poluare excesiva,solicitari umanane exagerate. .O noua politica de colaborare cu UE si nu numai,este in avantajul tuturor partilor care doresc o viata normala si stabila.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger