AcasăNews44 de bucuresteni au vrut sa-si puna capat zilelor de Craciun

44 de bucuresteni au vrut sa-si puna capat zilelor de Craciun

Craciunul a adus multa bucurie in randul oamenilor, dar au existat si persoane care, afectate de singuratate sau de diferite depresii, au vrut sa-si puna capat zilelor.

Acest lucru s-a intamplat si cu 44 de bucuresteni care au vrut sa se sinucida de Craciun. Cei mai multi dintre acestia au vrut sa se sinucida cu medicamente, dar au existat si persoane care au amenintat ca se arunca de pe bloc sau isi dau foc.

Specialistii sustin ca se asteptau la un asemenea numar de tentative de suicid, dar pun multe dintre aceste tentative pe seama unor afectiuni psihiatrice.

Pe langa tentativele de suicid, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au avut mult de furca si cu diferite cazuri de probleme digestive sau afectiuni cardiace.

De altfel, numai in ultima zi de Craciun s-a intervenit in 1.376 de cazuri printre acestea numarandu-se 15 tentative de suicid, 180 de persoane cu probleme digestive, 100 de persoane cu afectiuni cardiace, doua accidente auto, 11 nasteri si 28 de lesinuri in locuri publice.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger