AcasăNews40 kilograme de heroina capturate pe Autostrada Bucuresti – Pitesti VIDEO

40 kilograme de heroina capturate pe Autostrada Bucuresti – Pitesti VIDEO

(foto: diicot)

Politistii antidrog si procurorii DIICOT au retinut trei persoane care transportau 40 de kilograme de heroina, valoarea drogurilor fiind de 2.000.000 de euro.

(foto: diicot)

Trei persoane au fost retinute, marti, de politistii antidrog si procurorii DIICOT, dupa ce in rezervoarele a doua masini de lux, au fost descoperite 40 de kilograme de heroinadisimulate in 48 de pachete, valoarea acestora fiind de 2.000.000 de euro. Captura impresionanata a fost facuta pe Autostrada Bucuresti – Pitesti.

Potrivit anchetatorilor, in urma mai multor luni de monitorizare, s-a stabilit ca cei trei luau heroina din Turcia si o transportau in tari din Europa Centrala si de Vest, in special Austria.

„Lider al gruparii a fost  identificata o femeie in varsta de 44 de ani, Nicole Smith, cetatean  austriac, sub coordonarea careia, membrii gruparii au organizat procurarea unei importante cantitati de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei si transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestra catre Austria”, informeaza un comunicat al DIICOT.

Cei trei infractori au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind inaintata instantei de judecata cererea de arestare preventiva  acestora pentru 29 de zile. Pentru destructurarea gruparii, procurorii DIICOT au colaborat si cu autoritatile judiciare bulgare si austriece.

[youtube]Tz4Cytr5rpU[/youtube]

 

author avatar
Ionut Zgimbau
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger