AcasăNews40 de decese în România/ O tânără de 27 de ani, confirmată...

40 de decese în România/ O tânără de 27 de ani, confirmată cu COVID-19, a murit la Iași

Încă doi români confirmați cu noul coronavirus au murit. Pacienții aveau și alte probleme medicale. Cea mai tânără victimă din rândul celor 40 de persoane infectate cu COVID-19 care au pierit în România avea doar 27 de ani.

În urmă cu scurtă vreme, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au anunțat că un bărbat de 71 de ani, din județul Suceava, „contact cu o persoană care a revenit din Austria”, a murit duminică, pe 29 martie, pe un pat de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Victima fusese testată pe 25 martie, la spitalul amintit, rezultatul pozitiv fiind aflat o zi mai tărziu. Suceveanul avea și alte probleme medicale, inclusiv cardiace. Conform GCS, este vorba despre „Tumoră neuroendocrină. HTA. Anevrism de aortă”.

În cazul celui de-al 40-lea deces confirmat în România este vorba despre o fată de doar 27 de ani. Tânără locuia în județul Botoșani. Pe 22 martie, i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. O zi mai târziu, s-a aflat și rezultatul – pozitiv la noul coronavirus. Tânăra a decedat duminică, la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Fata avea „diabet zaharat tip I decompensat”.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger