AcasăNews40 de ani de puscarie si 10 milioane de euro confiscate in...

40 de ani de puscarie si 10 milioane de euro confiscate in „Dosarul transferurilor”

Giovani Becali - 8 ani

Curtea de Apel Bucuresti a dat ieri lovitura de gratie in „Dosarul transferurilor”, oamenii de fotbal acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani fiind condamnati, laolalta, la 40 de ani de puscarie.

Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea au aflat ieri, socati, verdictul magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti. Cei opt au fost condamnati, in total, la 40 de ani de inchisoare, fiind obligati sa achite si prejudiciul, estimat la aproape 10 milioane de euro. In prima instanta, oamenii de fotbal au fost achitati la Tribunal, insa procurorul Cristian Anghel a cerut instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, ceea ce s-a intamplat, in mare masura, ieri.

Lista condamnatilor

Giovani Becali este cap de lista, cu 8 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala. Impresarul este urmat indeaproape de Victor Becali si Cristi Borcea, care au primit cate sapte ani de puscarie, pentru aceleasi fapte. George Copos a primit „doar” 5 ani de inchisoare, iar MM Stoica 4 ani. Chiar daca au fost condamnati la cate 3 ani de temnita, Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu se pot declara fericiti, intrucat au primit pedepse cu suspendare. Condamnatii s-au declarat socati si au declarat ca vor face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

author avatar
Dan Bratu
456 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo JUSTITIEI,pentru modul cum a rezolvat „Dosarul Transferurilor”,dar…..atentie…..poporul asteapta rezolvarea „Dosarului celor care au distrus ECONOMIA TARII”!…..aici nene,nu mai merge cu pedepse insumate de 40 de ani,aici sa se mearga pe cumulare pedepse de 100ani si confiscarea averilor…poporul asta asteapta!…..SE CUNOSC EI si ar trebui singuri sa faca pasul in fata,de buna voie pana NU-I prea tarziu!….un pensionar,satul pana peste cap ,de borfasii astia care si-au batut joc de tara asta!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger