AcasăNews4 morti si 12 raniti in urma unui accident petrecut in Ialomita

4 morti si 12 raniti in urma unui accident petrecut in Ialomita

(foto: realitatea.net)

Patru persoane au murit iar alte 12 au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN2, in judetul Ialomita, dupa ce un microbuz a intrat intr-un tir stationat.

(foto: realitatea.net)

Un grav accident rutier s-a produs joi dimineata, in localitatea Cotorca, din judetul Ialomita, pe DN2 Buzau – Urziceni, unde un microbuz a intrat intr-un tir stationat.

In urma accidentului patru persoane au decedat iar alte 12 au fost ranite, fiind necesara interventia medicilor pentru a le acorda primul ajutor si pentru a-i transporta la spital.

„Trei persoane au decedat pe loc, iar o a patra a murit in ambulanta in drum spre Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau. Un alt ranit a fost trimis cu salvarea la spitalul din Buzau, iar zece raniti au fost trimisi la Spitalul Municipal din Urziceni. Dintre acestia, o persoana ranita, in stare mai grava, a fost trimisa cu salvarea la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Ialomita, Radu Paros, citat de realitatea.net.

Potrivit politistilor aflati la fata locului tragicul accident s-a produs din cauza soferului microbuzului care a intrat in coliziune cu un camion cu remorca aflata pe banda de urgenta.

„Un camion cu remorca a fost oprit pe banda de urgenta intrucat avea pana de cauciuc pe partea dreapta fata, avand in functiune semnalizarile necesare pentru a semnaliza o defectiune. Dinspre Buzau a venit acest microbuz cu numere de Galati, care a intrat in spatele camionului. Sunt patru decedati si 12 raniti, iar soferul microbuzului este in stare grava, astfel ca nu s-a putut comunica cu el pentru a vedea ce s-a intamplat”, a declarat seful IPJ Ialomita, comisar sef Viorel Stefu.

Ca urmare a tragicului accident traficul pe DN2 a fost blocat timp de mai multe ore.

author avatar
Ionut Zgimbau
878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger