AcasăNews300.000 de semnaturi impotriva accizei la carburanti, depuse la Guvern

300.000 de semnaturi impotriva accizei la carburanti, depuse la Guvern

Introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenti, de la 1 aprilie, este criticata dur de Partidul Miscarea Populara, membrii formatiunii politice mergand luni la Palatul Victoria unde au depus 300.000 de semnaturi stranse impotriva accizei.

Astazi, la Guvern, reprezentantii Partidului Miscarea Populara au depus peste 300.000 de semnaturi impotriva accizei suplimentare. Reprezentantii Miscarii Populare spun ca suprataxa este discriminatorie si va declansa un val de scumpiri. „Fiecare cetatean va plati nu doar in plus pe litrul de benzina, ci va plati pentru produse in plus, pentru ca se vor scumpi. Mi se pare incorect ce a zis Victor Ponta, ca va gandi niste compensatii pentru transportatori”, a spus Cristian Preda.

„Suntem indignati de faptul ca, cu salariile din Romania, va trebui sa platim de maine un pret mai mare pentru benzina si motorina decat cel din Germania”, a declarat si Theodor Baconschi.

De marti introducerea accizei de 7 eurocenti va afecta considerabil veniturile romanilor. Vom plati mai mult pentru combustibili, iar transportatorii, producatorii si comerciantii vor incerca sa-si recupereze pierderile prin cresterea preturilor, spun specialistii.

author avatar
Alina Costache
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger