AcasăNews3 oameni au murit si 15 au fost raniti intr-un accident de...

3 oameni au murit si 15 au fost raniti intr-un accident de microbuz, la Sindrilita (FOTO)

Imagini greu de privit, pe DN 2, in zona in care un microbuz si un alt autovehicul au intrat in coliziune, pe fondul unor conditii meteo nefavorabile, respectiv a cetii.

Sirenele ambulantelor si ale masinilor de politie au rasunat, sambata dimineata, pe raza localitatii ialomitene Sindrilita, unde a avut loc un grav accident de circulatie, iar 18 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din pacate, pentru salvarea a 3 victime – doua din microbuzul care transporta persoane si una din autoturismul implicat in coliziunea produsa in jurul orei 8, pe drumul national care face legatura intre localitatile Afumati si Urziceni, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarate decedate.

Conform Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, cele 15 victime au fost transportate – cu ambulante SMURD sau ale Serviciilor de Ambulanta Bucuresti Ilfov si Ialomita -la mai multe spitale din Capitala – Floreasca -7, Sf Ioan -4, Sf. Pantelimon -2 si Elias- 1. O persoana este in stare mai grava, fiind vorba despre un om care a ramas prins intre fiarele contorsionate, si pe care salvatorii s-au straduit zeci de minute sa il scoata, pentru a-l duce la spital.

La fata locului au ajuns si pompierii, dar si o autospeciala pentru transport victime multiple, dar si ale politiei, acestia din urma explicandu-le soferilor care au ajuns in zona ca trebuie sa foloseasca o ruta ocolitoare, pana la incheierea operatiunii de acirdare a primului-ajutor victimelor, dar si a masuratorilor necesare anchetei. Ramane, asadar, ca oamenii legii sa stabileasca exact in ce conditii a avut loc impactul dintre cele doua autovehicule si cine se face vinovat de producerea accidentului de pe DN 2, deperaza localitatii situate la doar 22 de kimometri de Bucuresti.

Sursa foto: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
1.435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger