AcasăNews2activePR comunica pentru Monsanto Romania

2activePR comunica pentru Monsanto Romania

Agentia 2activePR a inceput deja implementarea strategiei initiale si planului de comunicare pentru compania Monsanto

Agentia 2activePR deruleaza activitatile de comunicare ale companiei Monsanto Romania incepand cu primul trimestru al acestui an.

Agentia 2activePR a inceput deja implementarea strategiei initiale si planului de comunicare pentru compania Monsanto

Alaturi de agentia Fleishman Hillard la care este afiliata, 2activePR va coordona activitatile de comunicare si PR pentru Monsanto la nivel local si va dezvolta strategii de comunicare, in special pe partea de relatii cu mass-media, inclusiv bloggeri, si pe partea de organizare de evenimente, tinand cont de publicul relevant. Agentia 2activePR isi va dezvolta astfel expertiza in sectorul agricol si va concepe si implementa activitati specifice domeniului in care compania Monsato activeaza.

“Suntem incantati sa lucram cu o echipa atat de dedicata actiunilor pe care noi le desfasuram. Atitutudinea proactiva si creativitatea bazata pe propuneri veritabile sunt atuurile prin care 2activePR ne-a castigat atentia. Prin aceasta noua colaborare dorim sa facem cunoscuta adevarata noastra activitate si sa raspundem oamenilor la intrebarile lor legate de Monsanto. Vom dezvolta impreuna activitati de comunicare, dar si evenimente inedite la scara larga. Suntem impresionati de expertiza echipei care a reusit sa acopere arii foarte variate de comunicare, de la resurse umane, pana la domenii specifice agriculturii.”, spune Mihaela Vasile, Public Affairs Specialist, Monsanto Romania.

Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera solutii bazate pe tehnologie si produse agricole care imbunatatesc productivitatea la nivel de ferma si calitatea hranei.

“Necunoasterea unui subiect poate sa duca, de cele mai multe ori, la perceptii gresite, iar rolul nostru este unul puternic strategic. Ne bucuram ca Monsanto a apreciat strategia noastra si speram sa o implementam cu cel mai mare impact.”, afirma Corina Barladeanu, General Manager 2activePR.

author avatar
Tudor Borcea
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger