AcasăNews291 de plangeri, in urma protestului din 10 august

291 de plangeri, in urma protestului din 10 august

Cum si pe parcursul acestei ultime zile a saptamanii au fost persoane care au mers sa depuna plangere, acuzand interventia jandarmilor de la protestul din 10 august, din Piata Victoriei, in cursul dupa-amiezii de duminica s-au aflat noi date despre numarul acestor reclamatii inregistrate la Parchet.

Astfel, ar fi vorba despre 291 de plangeri inregistrate la Parchetul Militar din Capitala pana pe 19 august, din care au declarat oficiali din Parchetul General pentru Agerpres, preluat de antena3.ro. Totodata, nu mai putin de 127 de oameni au fost audiati in acest caz.

Anterior, mai exact vineri, 17 august, Parchetul General transmitea oficial ca „in dosarul privind anchetarea evenimentelor ce au avut loc cu ocazia mitingului organizat in Bucuresti, zona Piata Victoriei, in data de 10.08.2018, evenimente care au avut ca rezultat ranirea mai multor persoane,” numarul plangerilor inregistrate pana la acea data era de 238. De asemenea, se mentiona ca fusesera audiate 106 persoane.

Si ca „sunt in curs de desfasurare activitati investigative pentru identificarea persoanelor implicate in comiterea violentelor, inclusiv din randul fortelor de ordine”.

sursa foto: Facebook/captura Antena3

68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger