AcasăNews29 de romani, raniti in accidentul de la Moraca, au fost operati...

29 de romani, raniti in accidentul de la Moraca, au fost operati la clinica din Podgorica. Vezi lista cu numele lor! (FOTO)

29 dintre romanii raniti in accidentul de circulatie de duminica seara, din Muntenegru, au fost internati si operati la o clinica din Podgorica. 7 dintre raniti se afla inca in stare grava.

Conform jurnalistilor de la „Pobjeda”, cel mai cunoscut ziar din Muntenegru, oficialitatile au reusit sa stabileasca identitatea a 22 dintre cei 29 de raniti aflati la clinica din Podgorica.

La Ortopedie si Traumatologie au fost internati si operati: 1. Dobrin Maria, 2. Carmen Dorobat, 3. Georgeta Marinescu, 4. Victor Vulpe, 5. Gheorghe Roibu, 6. Niculescu Ana Mihaela.

La oftalmologie: 1. Mariana Sora, 2. Liliana Dorobantu, 3. Morar Maria Loredana, 4. Dorobat Florin, 5. Mester Elena.

La Chirurgie toracica au ajuns: 1. Elena Roibu, 2. Robea Gabriela, 3. Dumitriu Mariana, 4. Olga Elena Hutchinson, 5. Rodica Radu.

La Clinica de ORL si chirurgie maxilo-faciala au fost operati: 1. Sora Petre, 2. Enescu Maria, 3. Ciolan Elisabeta.

La Chirurgie digestiva a fost internata si operata: 1. Dana Elena Tamara.

La Chirurgie plastica: 1. Leescu Georgeta.

La Neuro-chirurgie: 1. Nitu Gheorghita.

Sapte dintre raniti se afla in stare grava, la terapie intensiva, iar identitatea lor inca nu a putut fi stabilita.

Conform rtv.net, Ministerul Afacerilor Externe  a deschis doua linii telefonice pentru familiile celor care se aflau in autocarul prabusit in prapastie: un tel-verde gratuit 0800800407 (apelabil doar din Romania) si un numar apelabil si din strainatate – 0214311259.

author avatar
Cristi Ionita
1.681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger