AcasăNews27 de ani de inchisoare pentru barbatul care si-a ucis iubita minora

27 de ani de inchisoare pentru barbatul care si-a ucis iubita minora

Magistratii de la Curtea de Apel Galati au decis sa-l condamne la 27 de ani de inchisoare pe Daniel Cadar, fiul unui cunoscut afacerist local.

Cadar a fost gasit vinovat de faptul ca si-a ucis in bataie iubita care inca nu implinise 18 ani. Asta in conditiile in care barbatul era cu 20 de ani mai mare.

Daniel Cadar si iubita sa s-au cuplat in urma cu trei ani, desi ea avea 15 ani si el 35, iar minora invata la unul dintre cele mai cunoscute licee din Galati.

In plus, Cadar avea deja, la activ, o condamnare de cinci ani de inchisoare, pentru proxenetism, doua condamnari pentru furturi de masini si doua pentru trafic de droguri.

Barbatul a profitat de dependenta tinerei de droguri. Cu trei luni inainte de a fi ucisa, tanara s-a prezentat la liceu cu mandibula rupta, dar nu a vrut sa depuna plangere impotriva iubitului ei.

Conform oamenilor legii, citati de adevarul.ro, in 2012, cand s-a produs crima, cei doi erau foarte probabil sub influenta drogurilor. Ancheta a relevat faptul ca minora l-a lovit pe Daniel Cadar cu o frapiera in cap, iar barbatul nu s-a lasat mai prejos. A stalcit-o pe tanara in bataie, lovind-o cu pumnii, cu picioarele si cu o ranga pana a lasat-o fara suflare.

De remarcat ca Daniel Cadar este fiul lui Mircea Cadar, cunoscut afacerist local si fost consilier judetean al PDL. De altfel, este foarte posibil ca cei doi sa se reintalneasca dupa gratii in conditiile in care Mircea Cadar are si el la activ o condamnare de doi ani de inchisoare pentru santaj, ultraj, distrugere si alte violente.

author avatar
Cristi Ionita
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger