AcasăNews25 de ani de puscarie pentru monstrul care si-a violat baietelul

25 de ani de puscarie pentru monstrul care si-a violat baietelul

Individul de 27 de ani care si-a supus la perversiuni saptamani la rand fiul in varsta de cinci ani a primit ieri o condamnare record: 25 de ani de temnita.

Ionut-Paul Visan, din orasul prahovean Boldesti-Scaieni, arestat in luna martie pentru ca si-a violat in repetate randuri fiul de numai cinci ani, si-a aflat ieri sentinta.

Pentru faptele socante comise in perioada ianuarie-martie a.c., Visan a primit 25 de ani de puscarie si interzicerea unor drepturi, pedeapsa similara cu o condamnare pentru pedofilie urmata de moartea victimei. Plus daune morale de 50.000 de lei. Perversul a intretinut raporturi sexuale anale si orale cu baietelul si, culmea, mama copilului stia de grozaviile care se petreceau in casa lor. In timpul anchetei, mama copilului a sustinut ca Visan, concubinul ei, nu ar fi tatal natural al copilului, apoi a recunoscut ca acesta este tatal baiatului, dar si ca stia despre violurile repetate, explicand ca nu a intervenit deoarece i-a fost frica. Femeia a fost trimisa in judecata, pentru marturie mincinoasa.

author avatar
eNational
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger