AcasăNews2012 prinde si Opozitia si Puterea cu lectiile nefacute

2012 prinde si Opozitia si Puterea cu lectiile nefacute

Printre urarile adresate romanilor si colegilor la sfarsit de an, parlamentarii opozitiei s-au jurat in barba ca USL va iesi in 2012 din letargie. Dar doar dupa 15 ianuarie.

ACTIVITATE Odata intrati in an electoral, liderii USL nu se mai pot culca doar pe urechea aparitiilor televizate, ci trebuie sa iasa cu programe si oferte concrete

Operatiune mai mult decat necesara, raportata la ultimele sondaje de opinie care releva scaderea cotei USL-ului in preferintele populatiei. Cadere care se adauga infrangerii suferite in prag de Craciu, cand USL si-a vazut trantita motiunea de cenzura. Chiar si in aceste conditii insa, liberalii si pesedistii nu au catdicsit sa-si strice sarbatorile, ci asteapta sa treaca si Sfantul Ion inainte de a reveni pe scena publica. In plus, USL trebuie si sa-si faca, repede, ordine in judetele unde listele de candidaturi au destramat pana la urzeala itele aliantei PSD-PNL.

PDL, pus in incurcatura de candidatura pentru Primaria Capitalei

LOCALE Candidatura pentru primaria Capitalei da reale dureri de cap conducerii PDL

Puterea nu sta nici ea mai bine, PDL fiind si el obligat sa-si anunte urgent macar candidatul pentru Primaria Capitalei. Cum PDL nu dispune de candidati “cu vana” penru PMB, este evident ca desemnarea va produce serioase scantei interne. Pe deasupra, democratii lui Emil Boc mai trebuie sa decida daca defileaza si in 2012 tot cu Guvernul Boc, sau incearca sa-si dreaga imaginea venind cu un premier nou-nout. Chiar daca decizia il va avantaja pe actualul premier, ministrii acestuia tot nu pot sta linistiti, cata vreme mai multi lideri ai PDL, la care s-a adaugat si Traian Basescu, au vorbit insistent pe ultima suta de metri a anului 2011 de o remaniere a echipei de la Palatul Victoriei. Iar pe langa aceste probleme interne, democratii mai trebuie si sa cada la pace, impreuna cu UDMR si UNPR, asupra noilor granite ale colegiilor electorale.

author avatar
Simona Badulescu
241 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger