AcasăNews200.000 euro, taxa de protectie platita de clanuri oamenilor legii

200.000 euro, taxa de protectie platita de clanuri oamenilor legii

Interlopii reclama ca daca nu platesc taxa, sunt „destructurati”

Reporterii de investigatii ai „National” au aflat ca procurorii anticoruptie strang informatii in vederea declansarii unei anchete socante care, daca nu va fi stopata, va cutremura cu siguranta intregul sistem judiciar.

Interlopii reclama ca daca nu platesc taxa, sunt „destructurati”

Este vorba despre verificarea informatiilor privind extorcarea clanurilor mafiote din mai multe zone ale tarii, dar in special a celor care controleaza lumea interlopa din Capitala, de catre adevarate „grupari infractionale” constituite din politisti, procurori si judecatori care colaborau la aceste cazuri.

Efect de domino

Procurorul Max Balasescu a ajuns dupa gratii

Desi deja se vorbeste de eliberarea sa iminenta, retinerea temutului procuror Max Balasescu poate provoca un adevarat tsunami. Din informatiile intrate in posesia noastra, structurile anticoruptie au inceput sa ia ceva mai in serios plangerile mai multor interlopi despre taxele de protectie pe care, sustin ei, ar fi fost obligati sa le plateasca ani de zile. Misiunea anchetatorilor este cu atat mai grea, cu cat ei trebuie sa stabileasca si daca nu este vorba despre simple  razbunari impotriva celor care i-au bagat in puscarie in trecut. Oricum, exista informatii ca, anual, gruparile infractionale recunoscute care detineau suprematia lumii interlope din diverse cartiere bucurestene erau obligate sa plateasca cate 200 .000 euro fiecare, pentru a nu se trezi ”destructurate”. De altfel, acum trei ani se mai incercase declansarea unei anchete similare, dupa ce unele controale interne au descoperit ca, in peste o suta de cazuri, diversi interlopi fusesera retinuti de aceiasi politisti, trimisi in judecata de aceiasi procurori si judecati de aceiasi magistrati! Coincidente stranii, care confirmau existenta misterioaselor „triunghiuri” reclamate de infractori. In schimbul acestor bani, clanurile puteau face in schimb ce voiau in zonele lor de influenta, dar „fara crime”, asa cum erau avertizati de procurori.

author avatar
Catalin Tache
2.793 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu cred mai este ceva de comentat. Se pare ca cei pusi sa ne apere, ne arunca in groapa. Nu au scrupule, rusine,nu au nimic. De fapt ei sunt capii interlopi, pentru ca detin justitia si politia.

  2. Din 1990 s-au creat structuri mafiote in vami ,politie, iar pentru a supravetui au cautat protectia la procurori si judecatori in special. Putregaiul este mare de tot . E bine de facut un calcul aproximativ cat sa furat , suma depaseste sigur datoria tarii fata de banci. Numai o mana forte ne poate scapa de aceasta plaga. Nu este medic sa nu ia spaga , chiar si vorbaretul dr Bacalbasa a recunoscut la TV ca a luat spaga .

  3. Una e sa iei mita si alta e sa faci parte din lumea interlopa.Citeste domnule ziarist macar ce scrie in DEX.Interlopii expoateaza o mare masa de oameni,iar ei sunt,,oblogati” sa cotizeze mai sus ca sa reziste pe piata.La procurori,avocati,judecatori,politisti politicieni..
    Fiecare clan de mafioti ,unde poate si el.Grav e ca s-a permis acest lucru si acum e greu de ,,destructurat”.E la fel ca in cazul drogurilor.Nu era mai bine sa nu fie permis sa patrunda in tara?Acum societatea se lupta sa nu se mai drogheze tinerii.Iar EBA a zis ca drogurile usoare e bine sa fie la liber…Bine ca inca nu se permite detinerea de arme de foc.Deocamdata,ca nu se stie ce interese vor apare in viitor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger