AcasăNews20 de hectare de pamant la doar 1.000 de lei

20 de hectare de pamant la doar 1.000 de lei

La asa amenzi ridicole, constructorii lucreaza din greu fara nicio autorizatie

Constructorii portiunii Autostrazii Soarelui care va reprezenta varianta ocolitoare a Constantei si-au intensificat eforturile pentru a putea preda lucrarea la termen. Lucru mai mult decat laudabil.

La asa amenzi ridicole, constructorii lucreaza din greu fara nicio autorizatie

Nu de aceeasi parere sunt insa si locuitorii si autoritatile din Agigea, dupa ce pe teritoriul oraselului a aparut un crater urias, cu o suprafata de 20 de hectare, facuta de constructorii care aveau nevoie de pamant. Si pentru care cei de la FCC Construccion – Astaldi, care primesc miliarde de euro de la statul roman, vor plati doar 1 .000 de lei. Asta daca nu vor contesta amenda pe care urmeaza sa o primeasca de la Primaria Agigea.

Concret, zeci de excavatoare si basculante lucreaza intens la saparea si transportul unei cantitati uriase de pamant catre muntele care a aparut peste noapte intre Lazu si Portul Constanta Sud Agigea, asigurand astfel baza unui viitor pod. In urma a nenumarate plangeri, autoritatile vor da amenda prevazuta de legislatia romana pentru lucrarile efectuate fara autorizatii, si anume 1 .000 lei.

author avatar
eNational
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger