AcasăNews19 persoane retinute, in urma unor perchezitii la Constanta si Navodari. Acuzatia:...

19 persoane retinute, in urma unor perchezitii la Constanta si Navodari. Acuzatia: contrabanda cu tigari

Actiune de amploare a politistilor constanteni. In urma unor verificari facute atat in municipiul Constanta, cat si in orasul Navodari au fost descoperite zeci de mii de tigari de contrabanda. 19 persoane au fost retinute in acest caz.

Au crezut ca pot scapa de vigilenta oamenilor legii, insa n-a fost deloc asa. Cercetarile in acest caz au fost facute in decursul zilei precedente, fiind vorba despre 28 de perchezitii, anunta, vineri, reprezentantii IPJ Constanta. In cadrul verificarilor, au fost gasite si ridicate 88.640 de tigari de contrabanda, precum si suma de 4.190 de lei, bani proveniti din vanzarea acestor tipuri de bunuri pentru care nu existau acte de provenienta.

Dupa efectuarea perchezitiilor, un numar de 19 constanteni – cu varste intre 19 si 65 de ani – au fost duse la audieri, la sediul Politiei Transporturi Constanta. Oamenii legii au stabilit ca patru dintre suspecti ar fi procurat si distribuit tigarile, in timp ce restul celor vizati de ancheta s-ar fi ocupat cu vanzarea produselor din tutun, pe raza orasului Constanta.

Toti cei 19 suspecti au fost retinuti, urmand sa fie prezentati magistratilor Judecatoriei Constanta, cu propunere de arestare preventiva.

 

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger