AcasăNewsCum comenteaza Basescu amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Cum comenteaza Basescu amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Traian Basescu

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, vineri, ca nu e ingrijorat de amanarea deciziei Curtii Constitutionale si ca guvernantii USL nu au ” niciun fel de scrupule”, fiind interesati nu de tara, ci de justitie.

Traian Basescu

„Nu ma ingrijoreaza nici macar acest truc, care din pacate ne-a descalificat. Un Guvern care organizeaza un referendum, primul-ministru spune ca a fost organizat extraordinar, comunica la BEC o cifra a elecoratului valid, comunica la Curtea Constitutionala pe data de 1 aceeasi cifra, iar pe 2 dimineata trimite o scrisoare tot la CCR, in care spune ca nu stie cati electori exista Romania. Este fara precedent, ca dupa ce ai vazut rezultatul, sa incerci sa modifici cifrele pe care s-a facut referendumul. Asta arata oamenii astia nu au niciun fel de scrupule, nu ii intereseaza tara, ii intereseaza justitia”, a declarat Basescu.

Intrebat daca va astepta data de 12 septembrie, la care se va anunta decizia Curtii Constitutionale, sau va solicita CCR preschimbarea acestui termen, Basescu a raspuns: „Eu nu am ce sa fac si deja nu e problema mea, eu sunt un presedinte ales, dar suspendat, pus in situatia de a-si proba popularitatea dupa 8 ani de mandat si trei ani de criza. Stiu ca sunt un presedinte care nu convine majoritatii politicienilor din Parlament. Nu vreti sa ii intrebati pe Ponta, pe Antonescu, pe Rus care sunt efectele economice a ceea ce au facut? Eu cred ca PSD-ul foarte curand va propune ca termen pentru Curtea Constitutionala decembrie 2014 (data la care se incheie mandatul sau-n.r)”, a spus Basescu.

author avatar
Cristina Stefan
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger