AcasăNews17 migranți, găsiți ascunși într-o mașină, în Mehedinți. Șoferul a încercat să...

17 migranți, găsiți ascunși într-o mașină, în Mehedinți. Șoferul a încercat să scape de polițiști, dar a făcut accident – FOTO/VIDEO

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră au descoperit, înghesuiţi într-un autovehicul de teren, nu mai puțin de 17 cetăţeni străini.

Din primele informații venite de la Poliția de Frontieră, e vorba de 17 oameni din Irak şi Siria. Iar autovehiculul de teren în care se aflau ar fi încercat să se sustragă de la control, mașina fiind apoi implicată într-un accident.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Șoferul a încercat să „fenteze” controlul, dar a făcut accident

Totul s-a întâmplat luni dimineață, în timpul unui control pe care l-au făcut polițiștii de frontieră, în Mehedinți, pe durata căruia au fost oprite și verificate mai multe mijloace de transport. Doar că, în momentul în care a observat poliţiştii de frontieră, un șofer aflat la volanul unui autovehicul de teren a virat rapid pe un drum lateral, în încercarea de a scăpa de control.

În data de 17.07.2023, în jurul orei 06.00, în cadrul unei misiune specifice, poliţiştii de frontieră au executat un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport.

La vederea poliţiştilor de frontieră, un conducător auto aflat la volanul unui autovehicul de teren a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control. În scurt timp, poliţiştii de frontieră au identificat autovehiculul, care a fost implicat într-un accident”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Au fost transportați la spital

După producerea incidentului, s-a descoperit că în mașină se aflau nu mai puțin de 17 oameni. La fața locului au fost chemat personalul de la ambulanța, pentru a le acorda îngrijiri medicale celor care aveau nevoie de ajutor, ca urmare a acestui accident.

În interiorul mijlocului de transport au fost descoperite 17 persoane de origine afro-asiatică. Imediat a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare.

Din primele verificări a rezultat faptul că persoanele sunt din Irak şi Siria”, a mai anunțat Poliția de Frontieră.

Accidentul rutier a ajuns în atenția poliţiştilor din cadrul IPJ Mehedinţi, care au făcut cercetări la faţa locului. „Totodată, polițiștii de frontieră desfăşoară acţiuni specifice pentru identificarea şoferului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale”, se mai precizează în comunicatul transmis de sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
209 afisari

5 COMENTARII

  1. 17 sirieni prinși pe 17.07…sigur că da.
    Dar dacă-i adevărat străinii voiau să meargă-n occident altfel se predau. Rog polițiștii din teren să nu încurce cumva traficul cu refugiați, dimpotrivă, să escorteze acele mașini pînă la granița cu Ungaria în locuri pe unde pot trece liniștiți. Altfel, oprindu-i și ducîndu-i la centre de refugiați, încălcați grav constituția și, mai devreme sau mai tîrziu, veți fi pedepsiți împreună cu cei ce-au gândit aducerea străinilor în țară.

    • STRAMUTARE SI COLONIZARE,
      prohibite de Constitutie!

      @Buș
      -pentru ca „stirea” a fost selectata cu grija,
      multe de 17 s-au petrecut pe 17.07…..

      (se numeste Khabbalah,
      piatra de incercare lu baal)

  2. Pai și ce sa căutam noi in Schengen dacă suntem tra nimeni!
    Cum naiba ajung toți ăștia la noi?
    Și de ce nu ii trimitem la ei acasă?
    Nu e război nici in Siria nici in Irak!!!
    Sa ii trimitem naiba la wi acasă nu avem bani pt copiii romani și avem pentru ăștia?

    • Invadatori asta sunt bărbați de vârsta apta de lupta care numai fac violuri și strica tot ca au iq sub medie.
      Sunt animale nu sapiens
      Știți ca așa este ca pe la ei s-au înmulțit in sate între ei și au iq foarte scăzut.
      Animale și noi ii vrem de ce sa violeze și sa prosteasca?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger