AcasăNews165 de trenuri anulate, joi, din cauza vremii

165 de trenuri anulate, joi, din cauza vremii

Zapada si viscolul ingreuneaza traficul pe calea ferata. Joi dimineata, 165 de trenuri erau anulate si opt linii de circulatie erau inchise.

(foto: studentie.ro)

Potrivit centralizarii date publicitatii de catre reprezentantii Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), joi dimineata la ora 9 erau inchise opt linii de cale ferata, iar 165 de trenuri de calatori din cele 1.947 prevazute sa circule au fost anulate.

De asemenea, conform MTI, la aceasta ora nu mai sunt trenuri blocate, dar se circula cu restrictii pe 12 linii de cale ferata. Pe unele linii, locomotivele electrice au fost inlocuite cu locomotive Diesel, din cauza poleiului depus pe firele electrice, potrivit reprezentantilor Ministerul Transporturilor.

Meteorologii au emis, miercuri, o actualizare a Codului galben de ger. Specialistii au anuntat ca in intervalul 08 – 12 februarie vremea va fi geroasa in toate regiunile, in special in cursul noptilor si al diminetilor. Temperaturile minime se vor incadra pe arii extinse in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime din timpul zilei vor fi negative.

644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger