AcasăNews16 elevi din Dambovita au ajuns la spital dupa ce li s-a...

16 elevi din Dambovita au ajuns la spital dupa ce li s-a facut rau la ore

Acuzand stari de voma, 16 elevi dintr-o scoala din Dambovita au fost dusi, marti, la spital. Medicii care i-au consultat au stabilit ca acestia ar avea indigestie.

Cativa elevi au mancat bomboane aduse de un coleg din clasa a V-a, care si-a sarbatorit ziua de nastere, potrivit realitatea.net. Insa nu se stie exact pana la aceasta ora daca dulciurile ar fi provocat problemele copiilor, sau cornul si laptele consumat la scoala, pentru ca au existat si elevi de la alte clase decat cea a sarbatoritului care au ajuns la spital cu varsaturi si dureri abdominale.

„A fost anuntata salvarea, iar intre timp si alti 2-3 copii au acuzat stare de voma. A venit salvarea, i-a dus la spital, intre timp s-au mai trezit si altii ca se simt rau. Au fost adusi si ceilalti cu masina cadrelor didactice”, a explicat Cornel Ioneci, directorul scolii.

In total, 16 elevi damboviteni au ajuns la spital, cu dureri de cap si de stomac. Cazul a intrat in atentia Directiei de Sanatate, inspectorii adunand probe pentru a stabili ce a provocat problemele de sanatate ale elevilor.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger