AcasăNewsPDL a decis: Cristian Preda nu va mai fi exclus din partid

PDL a decis: Cristian Preda nu va mai fi exclus din partid

Cristian Preda

Cristian Preda ramane in PDL. Europarlamentarul a anuntat, luni, ca Biroul Permanent National (BPN) al democrat-liberalilor nu va mai trimite propunerea de excludere a acestuia catre CNC, pentru ca partidul este in campanie electorala, intr-o „batalie cu ofensiva socialista”

Cristian Preda

Biroul Permanent National al PDL a decis, in sedinta de luni, sa nu mai trimita Consiliului National de Coordonare al partidului propunerea de excludere din formatiune a lui Cristian Preda, potrivit RealitateaTV. „S-a discutat despre situatia mea in PDL. BPN a decis sa nu mai trimita CNC propunerea de excludere a mea din partid. Suntem intr-o batalie cu aceasta ofensiva socialista”, a declarat Cristian Preda, adaugand ca decizia s-a luat prin vot, dar ca el nu a fost in sala la acel moment.

La inceputul lunii trecute, conducerea PDL-ista anunta ca a fost aprobata excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, dupa ce acesta din urma a emis o serie de critici la adresa lui Silviu Prigoana, candidatul partidului la Primaria Capitalei. Decizia in cazul Preda urma sa fie luata de CNC al PDL.

62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger