AcasăNews146 de noi cazuri de coronavirus în România/ Totalul celor confirmate: 18.429

146 de noi cazuri de coronavirus în România/ Totalul celor confirmate: 18.429

Datele actualizate prezentate, marți, de autorități, în cadrul informării zilnice de la ora 13, arată faptul că, în ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate alte 146 de noi cazuri de îmbolnăvire.

„Până astăzi, 26 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.429 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate”, transmite Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Din câte precizează autoritățile, din rândul oamenilor internați în spitale, 181 de pacienți se află, în acest moment, la Terapie Intensivă.

De asemenea, cifrele prezentate marți arată că în România sunt 5.287 de persoane în carantină instituționalizată și alte 75.782 în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Conform GCS, până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 385.728 de teste.

„Totodată, până acum, 1210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat”, informează aceeași sursă. Majoritatea pacienșilor aveau și alte afecțiuni, așa numite comorbidități, în limbaj de specialitate. Cinci dintre pierderile de vieți fusesetă anunțate în cursul zilei de marți. DETALII AICI.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger