AcasăNews13 traficanti de droguri, retinuti de DIICOT Ploiesti

13 traficanti de droguri, retinuti de DIICOT Ploiesti

Nebunie totala, miercuri, la sediul DIICOT Ploiesti, unde peste 100 de persoane au fost audiate intr-un dosar in care mai multi tineri erau banuiti de trafic de droguri de risc.

Audierile au durat pana tarziu in noapte, iar joi procurorii DIICOT au dat sentinta. Oamenii legii au decis sa retina 13 dintre traficantii de droguri, alte cinci persoane urmand a fi cercetate sub control judiciar, pentru implicarea lor in dosar.

Suspectii sunt banuiti ca ar fi implicati atat in activitati de cultivare, introducere in tara si comercializare de droguri de risc, respectiv cannabis, cat si in constituirea unui grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiuni contra patrimoniului (furt).

Procurorii DIICOT sustin ca suspectii au facut rost de seminte de cannabis din Spania si le-au cultivat in doua zone aflate pe raza judetului Prahova. De altfel, anchetatorii au descoperit, la perchezitii, doua culturi de cannabis, constand in total din 30 de plante mature, peste 800 de grame de cannabis pregatit pentru comercializare, 28 de comprimate de ecstasy, mai multe ustensile pentru cantarit, ambalat si consum de droguri, precum si o arma cu aer comprimat si un pistol cu bile.

Cei 13 suspecti retinuti vor fi prezentati magistratilor de la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger