AcasăNews13 persoane implicate in organizarea protestului de la Cotroceni, identificate. Oamenii risca...

13 persoane implicate in organizarea protestului de la Cotroceni, identificate. Oamenii risca amenzi

(foto: captura Youtube)

Treisprezece persoane implicate in organizarea protestului de vineri seara, din Bucuresti, care s-a incheiat la Cotroceni, au fost identificate. Oamenii amenzi cuprinse intre 1.000 si 10.000 de lei, a precizat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

(foto: captura Youtube)

Enache a declarat, sambata, ca au fost identificate 13 persoane care au antecedente in organizarea de astfel de manifestari publice, fara autorizatie, iar acestea risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 10.000 de lei, conform Mediafax.

Un singur barbat a fost ridicat de jandarmi, vineri seara, si dus la sectia 17 de politie dupa ce a incercat sa forteze intrarea la Palatul Cotroceni. El nu facea parte din grupul de protestatari.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei a declarat, vineri, ca initiatorii protestului vor fi identificati pe baza imaginilor vdieo si sanctionati conform legii pentru organIzarea protestului. Enache a precizat ca oamenii care s-au adunat in Piata Universitatii nu au fost condusi la sectia de politie pentru ca printre ei erau foarte multe persoane in varsta si femei. „Trebuie sa asiguram ordinea publica, nu sa o tulburam”, a spus Georgian Enache.

Sute de oameni au venit la Cotroceni, in mars din Piata Universitatii, unde s-au adunat in jurul orei 18.00, pentru a-l sustine pe Raed Arafat. Acestia au scandat lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu si impotriva guvernantilor.Mitinguri pentru sustinerea lui Arafat au avut loc vineri seara in Brasov, Timisoara si Sibiu.

author avatar
National
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger