AcasăNews13 persoane au ars de vii in Indonezia, intr-un autobuz care a...

13 persoane au ars de vii in Indonezia, intr-un autobuz care a luat foc

Treisprezece persoane, inclusiv patru copii si un bebelus, au ars de vii marti, dupa ce au ramas blocate intr-un autocar ce a luat foc, pe insula indoneziana Sumatra, a anuntat o sursa din cadrul politiei.

„Treisprezece din cei 45 de pasageri au decedat, blocati in autobuz, in incendiu. Soferul nu a putut stinge focul. Intre victime se afla patru copii si un bebelus”, a declarat pentru AFP Mainar Sugianto, un purtator de cuvant al politiei din West Sumatra. Incendiul s-a declansat in partea din fata a autocarului, blocand iesirea principala. Pasagerii au incercat sa utilizeze iesirile in caz de urgenta, situate in spatele vehiculului, dar acestea erau blocate de cartoane si bagaje, a precizat el.

Geamurile erau si ele blocate, iar pasagerii care si-au salvat viata au reusit sa scape dupa ce au spart unele geamuri. Autobuzul, care se indrepta spre orasul Bukittinggi, in regiunea central-vestica a Insulei Sumatra, probabil ca a luat foc de la un scurtcircuit, potrivit autoritatilor locale.

author avatar
Ciprian Purice
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger