AcasăNews13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj. Radu Mazare, personajul principal al...

13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj. Radu Mazare, personajul principal al dosarului!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, joi, 13 perchezitii in Constanta, Bucuresti si Cluj.

Printre institutiile vizate se afla primaria Constantei. De altfel, procurorii DNA sustin ca Radu Mazare, primarul Constantei, este personajul principal al dosarului.

Mazare este suspectat ca nu a respectat regimul juridic al conflictelor de interese prin atribuirea unor contracte de prestari servicii.

Anchetatorii cauta toate contractele incheiate de Primaria Constanta cu SC Soti Cable Neptun SRL, SC Conpress Holding, SC Polaris M. Holding SRL si SC Conpress Group SRL.

De remarcat ca procurori de la DNA Bucuresti efectueaza perchezitii si la sediile si punctele de lucru apartinand SC Tripont Invest SRL, SC Soti Cable Neptun SRL, SC Polaris M. Holding SRL, SC Telegraf Advertising SRL, firme coordonate de Radu Mazare si Sorin Strutinsky, dar si la domiciliul lui Asi Kahama, Vasile Florin Ciorca si Carmen Ghemus (fosta Iorga).

De altfel, Sorin Strutinsky, bun prieten cu Radu Mazare, a fost retinut de procurorii DNA inca de miercuri seara, fiind acuzat de dare de mita si de trafic de influenta.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger