AcasăNews13 elevi la spital, dupa ce microbuzul care ii ducea la scoala...

13 elevi la spital, dupa ce microbuzul care ii ducea la scoala s-a rasturnat

Spaima pentru mai multi copii din Hunedoara, care urcasera intr-un microbuz pentru a ajunge la scoala.

UPDATE: Din cate noteaza presa locala, soferul- un barbat in varsta de 61 de ani, ar fi atipit la volan. Mai mult, pare-se ca barbatul ar fi baut alcool, inainte de a urca la volan.

In loc sa ajunga la timp la ore, insa, copiii au ajuns la spital, pentru ca au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-au ales cu leziuni in urma rasturnarii autovehiculului in care se aflau, in drum spre orele de curs.

Accidentul s-a produs pe soseaua ce leaga Hunedoara de Deva, intr-o curba. Microbuzul cu 18 persoane la bord – soferul si 17 copii- a iesit de pe sosea si s-a rasturnat.

O parte din grupul de copii aflati la bord au ajuns la spital, pentru evaluari si ingrijiri, cu masinile salvarii, restul fiind preluati de parinti si dusi in grija medicilor. Din primele informatii reiese ca au fost 13 copii care au fost transportati la unitati medicale si ca elevii respectivi s-au ales cu traumatisme si escoriatii, insa ca leziunile suferite nu au fost grave.

La fata locului au ajuns si politistii, care au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, pentru a stabili exact ce anume a produs accidentul.

sursa foto: zhd.ro

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger