AcasăNews12 ani prizoniera pe iahtul de lux al Bisericii

12 ani prizoniera pe iahtul de lux al Bisericii

Freewinds, unde marii ”initiati” predau nivelul superior al trecerii la „thetanism”, iar Valeska a frecat puntea de jos

O fosta membra a Bisericii Scientologice sustine ca a fost tinuta prizoniera timp de 12 ani pe iahtul de lux al „credinciosilor”.

Freewinds, unde marii ”initiati” predau nivelul superior al trecerii la „thetanism”, iar Valeska a frecat puntea de jos

Valeska Paris a fost dusa, cand avea 18 ani, pe iahtul The Freewinds, socotit „catedrala” plutitoare a ordinului.

I s-a spus ca va sta doua saptamani si a ramas prizoniera timp de 12 ani. In tot acest timp, a fost pusa la munca grea pe puntea inferioara si, de cate ori a coborat pe tarm, a fost pazita sa nu ia legatura cu nimeni. Uluitoarea ei poveste a fost difuzata de ABC News. Seful Bisericii Scientologice, David Miscavige, a ordonat ca ea sa fie dusa pe Freewinds ca sa-o impiedice pe mama ei sa o ia acasa.

Contract pe un miliard de ani

Valeska

Valeska s-a nascut intr-o familie elvetiana ce apartinea de acest cult fara Dumnezeu, dar cu entitati extraterestre. La varsta de 14 ani a intrat in Sea Organisation, o aripa de elita a „bisericii”, semnand un contract pe „un miliard de ani”, adica si pentru lumea ailalta, cand deveneau „thetani”! Dupa ce tatal ei vitreg, milionarul Albert Jaquier, s-a sinucis din cauza ca „biserica” l-a supt de toata averea, mama Valeskai a denuntat practicile opresive ale sefilor cultului. Atunci a fost dusa Valeska pe nava. Pentru ca nu a acceptat supusa munca de jos, a fost pedepsita sa ramana in acel sector al vasului, unde conditiile erau mizere. Spre deosebire de puntea superioara, unde se perindau toate vedetele ce apartin de Biserica Scientologica, dintre care cele mai cunoscute sunt Tom Cruise si sotia lui Katie Holmes, Kirstie Alley, John Travolta, Jennifer Aspen etc.

[youtube]XWJlEWWLvLM[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
685 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger