AcasăNews12 ani de inchisoare pentru femeia care si-a aruncat copilul pe geam

12 ani de inchisoare pentru femeia care si-a aruncat copilul pe geam

Magistratii de la Tribunalul Gorj au condamnat-o la 12 ani de inchisoare pe Maria Pavel, femeia acuzata de omor calificat.

In aprilie anul trecut, Maria Pavel a nascut la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti si a aruncat bebelusul pe geamul de la toaleta spitalului. Bebelusul a cazut de la o inaltime de 1,7 metri, suferind un traumatism cranio-cerebral, si a fost devorat de maidanezii din zona.

Trupul neinsufletit a fost descoperit in curtea spitalului, iar anchetatorii au ajuns la Maria Pavel dupa ce au efectuat mai multe teste ADN.

Din rechizitoriu reiese ca femeia a ascuns faptul ca este insarcinata si a insistat sa mearga la spital ca insotitoare a unui nepot, minor, in speranta ca, daca va naste, sa beneficieze de asistenta medicala.

Romaniatv.net anunta ca, imediat dupa incident, femeia a fost internata, cateva zile, la un spital de psihiatrie, existand o perioada in care aceasta a negat comiterea faptei. In cele din urma, anchetatorii au decis ca ea a avut discernamant cand si-a aruncat pruncul pe geam.

Maria Pavel a fost condamnata la 12 ani de inchisoare, pentru omor calificat, insa decizia Tribunalului Gorj nu este decisiva, ea putand fi atacata cu recurs.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger