AcasăNews116 blocuri din zona Pantelimon raman fara apa calda

116 blocuri din zona Pantelimon raman fara apa calda

Ca urmare a necesitatii executarii unor lucrari de inlocuire de vane de mari dimensiuni in reteaua primara de alimentare cu energie termica din zona Pantelimon, sectorul 2, RADET Bucuresti este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa calda menajera catre consumatorii din zona.

apa-caldaIntreruperea apei calde de consum se va face incepand cu aceasta noapte, ora 22,00, si va afecta un numar de 116 blocuri situate in perimetrul descris de sos. Pantelimon, Str. Socului, Al. Dobrina, Str. Renului, Str. Veveritei, Str. Delfinului, sos. Fundeni, Str. Ciocarliei, Str. Vasile Stolnicu, Str. Bistricioarei, Str. Silistea, Str. Lunca Florilor, Str. Ziduri antre Vii, Str. Popa Nicolae, Str.Rasnov, Str. Cozia, Str. Turturea Paharnicu, Str. Popa Nicolae, Str. Rauseni si Str. Heliade antre Vii. Furnizarea serviciilor catre zona descrisa va fi reluata in cursul serii de vineri, 10.06.2011, la orele 22.00, R.A.D.E.T.

Exozitie de flori la Romexpo

flori-ALPAB-8-12-IUNIEAdministratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, va participa in perioada 08 -12 iunie la cea de-a VI-a editie a Expozitiei Internationala de Flori -EXPO FLOWERS & GARDEN. Organizatorii incearca sa pastreze traditia editiilor precedente, realizand acest eveniment in paralel cu expozitia Ambient – Expo, targ pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier. „Specialistii ALPAB au amenajat standul cu multa maiestrie, imbinand toate elementele specifice care pot fi regasite in parcurile pe care le administram. Vizitatorii care ajung la Romexpo vor fi intampinati de aceste aranjamente speciale la intrarea de la Pavilionul Central”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.Expo Flowers & Garden va fi deschisa antre orele 10.00- 18.00.

Sensuri unice pe doua strazi din Capitala

Administratia Strazilor Bucuresti anunta participantii la trafic ca, incepand de astazi, se vor institui doua sensuri unice pe urmatoarele strazi ale Capitalei: Aleea Terasei dinspre str. Dragos Mladinovici spre str. Emil Racovita  si str. Gheorghe Tache dinspre str. Husi spre str. Nitu Vasile. Administraita Strazilor solicita participantilor la trafic sa circule cu atentie, sa respecte regulile de circulatie si sa adapteze viteza de deplasare la conditii rutiere existente.

Sanctiuni pentru constructiile ilegale

In luna mai,  Primaria sectorului 3- Serviciul Disciplina  an Constructii a aplicat   200 de amenzi  in valoare de 65.000 de lei  persoanelor fizice si juridice care au incalcat  prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii. De  asemenea, in urma receptiilor de lucrari – activitate derulata de catre Serviciul Disciplina an Constructii – valoarea regularizarii taxei de autorizare a fost de 65.660, 05 de lei.  Sanctiunile au fost pentru urmatoarele nereguli  in  constructii:  modificari  interioare, extinderi imobile, constructii anexe si  constructii imobile. Locuitorii sectorului 3 pot semnala problemele privind constructii ilegale sau  incalcari ale normelor legale la dispeceratul non-stop al Primariei Sectorului 3, tel. 021.9854 sau la Serviciul Disciplina in Constructii  tel. 021.341.07.04.

Cetatenii din Sectorul 4, consultati in elaborarea sau revizuirea P.U.D.-urilor

Cetatenii Sectorului 4 se pot implica in elaborarea si revizuirea planurilor de urbanism sau amenajare a teritoriului, ca urmare a aprobarii Regulamentului Local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea planurilor urbanistice de detaliu (P.U.D.-uri) din competenta de avizare si aprobare a Consiliului Local Sector 4. Regulamentul a fost intocmit in baza metodologiei aprobate prin Ordinul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Informarea si consultarea publicului se realizeaza obligatoriu, in urmatoarele etape: pregatitoare-anuntarea intentiei de elaborare, documentare si elaborare a studiilor de fundamentare; elaborarea propunerilor ce vor fi supuse procesului de avizare; elaborarea propunerii finale, care include toate observatiile avizatorilor si care se supun procedurii de transparenta decizionala. In urma informarii si consultarii publicului, Consiliul Local poate solicita modificarea si completarea documentatiei de urbanism, supusa aprobarii. Procedura de informare se realizeaza prin elaborarea P.U.D.-ului, astfel incat, persoanele ale caror proprietati sunt afectate de elaborarea documentatiei de urbanism, vor fi notificate. Cei interesati de elaborarea documentatiei de urbanism vor putea consulta planul de reglementari, accesand site-ul institutiei – www.ps4.ro. De asemenea, pot adresa o cerere in scris, solicitand consultarea documentatiei de urbanism la sediul Primariei. Totodata, observatiile si propunerile cetatenilor pot fi transmise in format electronic pe site-ul Primariei sau prin posta, la adresa bd. George Cosbuc nr. 6-16, Sector 4, Bucuresti.

author avatar
National
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger