AcasăNewsItalia: Un mort si mai multi disparuti in urma ploilor si a...

Italia: Un mort si mai multi disparuti in urma ploilor si a alunecarilor de teren

Un copil a murit si alte doua persoane sunt date disparute in Italia, unde ploile puternice au provocat mai multe alunecari de teren. Cateva case au fost distruse, iar un tren a deraiat in Calabria.

(foto:infoo.ro)

Ploile si alunecarile de teren din Italia au facut o victima – un copil de sapte ani a fost gasit mort intr-un sat din apropiere de Messina, Sicilia, informeaza Mediafax. Aici, valurile de pamant au distrus mai multe case. Echipele de salvare cauta doua persoane date disparute.

De asemenea, un tren de calatori a deraiat in Calabria. Cei 20 de pasageri aflati in vagoane au suferit rani usoare. Mai mult, circa 50 de persoane au fost izolate in zona Messina de o viitura care a rupt un pod, potrivit sursei citate.

Pentru ca prognoza meteo anunta si pentru ziua de miercuri precipitatii abundente, autoritatile din Catanzaro si Messina au decis inchiderea unor scoli din aceste zone.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger