AcasăNews10 polițiști locali şi-au scos scutiri medicale ca să fugă de turele...

10 polițiști locali şi-au scos scutiri medicale ca să fugă de turele de noapte? Primarul din Ploiești le-a luat adeverinţele la control

politia-locala10 polițiști locali şi-au scos scutiri medicale ca să fugă de turele de noapte? Primarul din Ploiești le-a luat adeverinţele la control

Situaţie amuzantă, dar gravă în acelaşi timp! 10% dintre polițiștii locali de la Ordine Publică din Ploiești nu pot lucra pe perioada nopții și au scutire medicală pentru asta.

Motivul ar fi că au probleme de tensiune. Primarul Ploieștiului a solicitat ca toate documentele medicale să fie verificate.

Ce anunţat primarul?

Toate aceste documente sunt emise de societăți comerciale care desfășoară activități medicale, de cabinete medicale și, cu tot respectul pentru meseria fiecăruia, pentru că nu am dreptul și nu am putea vreunul dintre noi să contestăm lucrurile acestea, este necesară o verificare.

Avem aceeași situație la nivel de Dispecerat. Este un domn care poate lucra doar ziua. Noaptea nu. Are act medical în sensul acesta”, a explicat primarul Ploieștiului.

60 de oameni au diverse scutiri

Primarul din Ploiești, Andrei Voloșevici, a afirmat că a sesizat Casa de Asigurări de Sănătate și Inspectoratul Teritorial de Muncă cu privire la această situație despre care spune că este „inacceptabilă” și „intolerabilă”.

După ce sunt făcute verificări dacă aceste acte medicale sunt corect întocmite, vom avea și reacții. Dar, 60 de persoane care au diverse scutiri… nu o să tolerez asta în contextul în care pare un obicei.

E foarte greu de crezut că nu poți face tensiune la primul schimb, dar că faci la schimbul 2 și 3. La nivelul logicii simple, nu se poate așa ceva.

E de neînțeles. Avem posibilitatea să asigurăm cele trei schimburi, dar asta nu înseamnă că sunt mulțumit de activitatea Poliției Locale. Nu e suficient să mergi cu patrula pe stradă și să nu vezi nimic.

Mă interesează cum e protejat cetățeanul și cât de mult e protejat patrimoniul local”, a spus primarul pentru postul Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
302 afisari

1 COMENTARIU

  1. ASA ZISA POLITIA LOCALA ESTE O MARE BATJOCORA LA ADRESA BUNULUI SIMT ROMANESC, A BANULUI PUBLIC SI A ORDINII BUBLICE , este o structura super mafiotizata la dispozitia primarilor ticalosi PRIMARII NORMALI AU DESFIINTAT ASEMENEA INSTRUMENTE DE ESTORCARE A BANULUI PUBLIC SI DE IMPIEDICARE A INFAPTUIRII ORDINII PUBLICE…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger