AcasăNews10 august, ziua ce i-a schimbat viaţa lui Dan Barna. Liderul USR-PLUS...

10 august, ziua ce i-a schimbat viaţa lui Dan Barna. Liderul USR-PLUS a făcut chiar el anunţul (FOTO)

barna-si-sotia10 august, ziua ce i-a schimbat viaţa lui Dan Barna. Liderul USR-PLUS a făcut chiar el anunţul

Dan Barna, liderul USR-PLUS, a anunțat pe Facebook că soția lui tocmai a adus pe lume un băiețel care a primit nota 10 la naștere.

Dan Barna are un fiu, iar anunțul a fost făcut chiar de politician pe contul personal de Facebook. Soția lui Dan Barna a adus pe lume un băiețel, care a primit nota 10 la naștere.

10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna pe Facebook.

dan barna
Dan Barna liderul <a class=wpil keyword link title=USR PLUS href=httpswwwnationalrotagusr plus data wpil keyword link=linked>USR PLUS<a> a anunțat pe Facebook că soția lui tocmai a adus pe lume un băiețel care a primit nota 10 la naștere

Cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici

Olguța Dana Totolici este soția lui Dan Barna. Are un CV impresionant și un venit pe măsură. Puțini sunt cei care știu detalii din viața acesteia și mai ales ce studii a urmat. Aceasta a urmat două mastere, dintre care unul la Paris.

Iată cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna.

De meserie jurist, expert în fonduri europene, proiecte la care a lucrat timp de un deceniu, liderul USR are o soție cu un CV poate chiar mai impresionant decât al lui. Olguța Totolici lucrează de aproape 10 ani la OMV Petrom.

Aici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, așa cum indică pagina sa de LinkedIn.

Conform declarației de avere a lui Dan Barna, soția acestuia ar câștiga circa 6000 de euro lunar.

author avatar
Andrei Ștefan
480 afisari

6 COMENTARII

  1. Sper ca copilu lu Barna sa fie educat in spiritul LGBTQ atit de drag taticului lui. Adica una spui la fel fumezi ! Și vaxxinat de la citi ani se poate 10-12 ani! cu vaxxinuexper.covid 19.

    • Nici macar de „gen masculin” nu e… inca! „Genul” si-l va alege peste cativa ani, dar numai dupa ce va beneficia din plin de orele de educatie sexuala promovate frenetic de … era sa scriu taica-su, dar m-am oprit la timp… aaa… „parinte 1”! Sa-ti traiasca odrasla, si sa nu fie jigodie ca tine, bai habarnistule!

  2. Bai HaBarna, tot in Iad o sa ajungi, bai criminal ordinar de 6 lei si 66 de bani 🙂 Tot o sa te prinda blestemele celor pe care i-ai omorat, tarfa diavolului 🙂

  3. La actorii politici nu e sigur dacă copilul e al lor. Nu cred că cea ce joacă rol de nevastă, dacă ar fi fost pe bune, ar renunța la carieră și șase mii de euroi pe lună pt a naște și crește un copil. Nu e felul acela de…pesoană. Am avrut să zic femeie/om, dar aici se potrivește, persona în latină înseamnă caracter teatral, mască de teatru.
    „ Head of Reward & Respect Labour Litigation”…asta nu-i slujbă unde cineva lucrează, este doar pricină de salar. Gîndiți-vă că cei ce conduc lumea au nevoie de oameni la toate nivelurile. Desigur un agent ce se-nvîrte printre cei ce sapă șanțuri nu trăiește numai din acel salar. Cred că are sporuri salariale față de cei ce fac muncă de birou.

  4. Chiar nimeni nu observa cat e totolici de urata? Arata ca plua,la fix pentru un labagiu ca barna,bravo ba muistule,bine ai ales-o,aratati ca doua maturi progresiste amandoi.
    Cu muia aia,cu numele ala,cu pozitia aia in omv,cu studiile la paris,sigur e progenitura de securist…
    Sa va fut in gura pe amandoi de tradatori de neam si tara!
    #muefambarna

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger