AcasăNews10 AUGUST 2019: Ciomăgarii devin eroi – se schimbă placa

10 AUGUST 2019: Ciomăgarii devin eroi – se schimbă placa

În data de 10 august va avea loc un miting de susținere a jandarmilor, pe platoul din fața Palatului Administrativ din Arad.

Sursa foto Facebook

Evenimentul se numește „Respect jandarmeriei române” și este organizat de Adrian Pavel Mureșan, Adrian Manta și Nicu Nistor, potrivit unei postări pe Facebook.

„Prin această Adunare Publică dorim să ne manifestăm adeziunea pentru intervenția Jandarmeriei Române împotriva acțiunilor anarhice care au avut loc în București la data de 10 august 2018”, a declarat Adrian Mureșan.

Cei care au avut inițiativa organizării mitingului spun că respectă Jandarmeria pentru tot ceea ce a făcut pentru cetățeni, fie că este vorba despre asigurarea bunei desfășurări a unor adunări publice, intervenții la dezastre cum ar fi inundațiile, participarea la acțiuni de deszăpeziri sau alte împrejurări în care jandarmii au intervenit pentru a proteja populația de efectele nefaste ale unor calamități.

„Această acțiune este autorizată de Comisia pentru Avizarea Adunărilor Publice”, a mai scris Nistor.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
3.035 afisari

5 COMENTARII

  1. Au fost o grămadă de ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII comise de către jandarmerie. Să susții că ăsta a fost bine înseamnă că ai nevoie urgenți de un control medical amănunțit…

  2. Și Ceaușescu a făcut miting de infierare a acțiunilor „aventurii staine”.
    NICIO DIFERENTA

  3. Jandarmeria nu a respectat legea, cetaenii acestei tari si a comis abuzuri. A executat ordine politice.

  4. Când JANDRAGMIZERIA a atacat cu bestialitate români cu vârste între 5 și 78 de ani, trebuie să fi nebun, cretin sau PSD-ist pentru a susține un astfel de „miting”!

  5. Șarpele când are dureri de cap iese in drum, faceți si voi la fel să vedeți ce susținere o să aveți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger