AcasăNews1 milion de euro, daune pentru fetița ucisă de pedofilul olandez

1 milion de euro, daune pentru fetița ucisă de pedofilul olandez

Rudele olandezului pedofil, bune de plată

Părinții micuței care a fost  violată și ucisă cu bestialitate de un cetățean olandez solicită daune morale și materiale de milioane de euro. Conform datelor de la dosarul instanței, mama și tatăl Adrianei Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani ucisă în luna septembrie de un pedofil olandez, au depus o acțiune în instanță. Avocații au solicitat din partea rudelor pedofilului suma de un milion de euro pentru prejudiciul pe care l-au suportat.

Rudele olandezului pedofil bune de plată

Părinții copilei violate și ucise au stabilit ca o instanță din țară să se pronunțe asupra acestor solicitări. Problema ar fi că un astfel de proces ar putea să dureze foarte mult în Olanda și că drepturile vicitmelor violurilor nu ar pute fi recunoscute la fel ca în legislația din țara noastră, au spus specialiști din domeniul Dreptului Penal.

De asemenea, la instanța din România va apela și familia din Iași a cărui fetiță a fost acostată și bruscată de pedofilul olandez. În acest caz, suma cerută se ridică la ordinul a câtorva milioane de euro. Trupul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost găsit pe un câmp din apropierea localității Produleşti la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit medicilor legiști, fetița a murit, după ce a fost sugrumată cu pantalonii pe care-i purta. Ulterior, Johannes Visscher, 46 de ani, olandezul bănuit că ar fi ucis-o pe micuța Mihaela Adriana Fieraru, a murit într-un accident produs în apropierea orașului Escharen, după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion.

author avatar
Ramona Feraru
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger