AcasăNews1 iunie, ZIUA COPILULUI: Unde va puteti rasfata copiii, de ziua lor,...

1 iunie, ZIUA COPILULUI: Unde va puteti rasfata copiii, de ziua lor, in Bucuresti!

(foto: muzeultaranuluiroman.ro)

E 1 iunie, ZIUA COPILULUI! Daca va intrebati ce evenimente sunt organizate in aer liber, in Bucuresti, special pentru copii, va spunem ca, in mai multe parcuri din Capitala va asteapta diferite surprize pentru cei mici!

(foto: muzeultaranuluiroman.ro)

Asadar, fetite si baieti, parinti si bunici! Daca va plac zmeiele, aflati ca pe 1 iunie, de ZIUA COPILULUI, incepand cu orele 11.30,  in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti va avea loc cea de-a doua editie a festivalului de zmeie, Black Sea Kite Festival. Organizatorii va asteapta la atelierele de construit si pictat zmeie, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Tot pe 1 iunie, de data aceasta in Parcul Herastrau, va avea loc un spectacol ecvestru, la Adapostul Tei Toboc, cu incepere de la orele 11, organizat de Primaria Bucuresti, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement. Va puteti bucura privind demonstratii de dresaj, de sarituri peste obstacole sau de acrobatie calare si va puteti plimba cu calul sau trasura pentru copii. De asemenea, va spunem ca, vineri, 1 iunie, plimbarile cu vaporasul pe Lacul Herastrau (in intervalul 10-20) sunt gratuite.

Tot vineri, 1 iunie, de ZIUA COPILULUI, puteti merge la Muzeul Taranului Roman, de pe bulevardul Kisselef, unde, de dimineata si pana la orele 18, au fost pragatite, in curtea muzeului, diverse surprize pentru cei mici. Printre acestea, un targ de jucarii aduse de copii, care fie pot fi schimbate cu altele, ori cumparate, dar si un atelier de cusut haine pentru papusi (doar intre orele 10.00 si 14.00), un atelier de block-print (imprimare cu modele indiene din lemn pe panza), de la 11.00 la 15.00, un atelier de mozaic (de la ora 14.00), un atelier de creatie de puzzle 3D si un altul de olarit (orele 10-16). De asemenea, pentru ca tot e o zi in care celor mici li se fac toate poftele, parintii si bunicii le pot cumpara micutilor lor vata pe bat, turta dulce si prajiturele. Toate, in spatiile special amenajate in curtea muzeului. Intrarea este libera.

536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger