AcasăNews1 iunie, ZIUA COPILULUI: Unde sunt organizate evenimente in aer liber pentru...

1 iunie, ZIUA COPILULUI: Unde sunt organizate evenimente in aer liber pentru cei mici!

Desi la primele ore ale zilei, vremea nu parea sa tina cu prichindeii si parintii lor, care ar fi avut in plan o plimbare prin parc, de 1 iunie, ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI lucrurile par sa se schimbe, pentru ca soarele a iesit din nori si pare ca vremea se indreapta, cel putin in Capitala.

Astfel, daca va doriti sa va luati prichindeii si sa mergeti impreuna, ca tot e duminica, zi libera pentru cei mai multi, la distractie in parc, aflati ca municipalitatea a organizat, in doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, o serie de evenimente special destinate sarbatoritilor zilei: copiii.

Ca urmare, daca vreti sa va opriti in Parcul Herastrau, aflati ca la intrarea Charles de Gaulle (Aviatorilor) sunt pregatite pentru cei mici, in intervalul 10-21, spectacole de teatru pentru copii, momente de magie, concerte, precum si spectacole sustinute de membrii Palatului National al Copiilor. De asemenea, sunt organizate si locuri de joaca special amenajate, cu spatii gonflabile sau cu nisip, un carusel, dar si barcute cu radiocomanda.

Mai mult, in Parcul Cismigiu, Primaria Capitalei a pregatit o zi speciala pentru copii si adolescenti, dar si pentru parintii, bunicii sau prietenii care ii insotesc, de 1 iunie, la petrecerea in aer liber, de ZIUA COPILULUI. Astfel, in parc veti gasi, de dimineata si pana la lasarea serii, o lume de poveste, cu baloane, spectacole de teatru pentru copii, concerte sustinute de grupuri si coruri de prichindei, jocuri si concursuri. Nu vor lipsi personajele animate, atat de indragite de fetite si baieti, clovni si magicieni, pregatiti cu momente menite sa-i amuze pe cei mici si sa faca din 1 iunie 2014, Ziua internationala a copilului, o zi cu adevarat de neuitat! VEZI AICI, in intregime, programul zilei de 1 iunie, dedicate copiilor, dar si parintilor si bunicilor lor – spectacolele din Cismigiu!

Si Muzeul Satului, din Capitala, organizeaza un eveniment destinat copiilor, de ziua lor. „Copiii de toate varstele, parintii si bunicii cu suflete de copil sunt invitati sa sarbatoreasca impreuna ziua copilului la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” intre orele 10:00 – 18:00, unde se vor bucura de cele mai vesele si colorate ore, pline de jocuri si voie buna”. DETALII AICI.

Mai mult, pe 1 iunie e „Ziua Portilor Deschise”, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei copilului. Astfel, duminica, intre orele 9-12, puteti vizita, alaturi de cei mici, standurile expozitionale ale Politiei Romane, Politiei de Frontiera, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Directiei Generale de Pasapoarte, Directiei pentru Evidenta Persoanei, Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Arhivelor Nationale, precum si interiorul cladirii in care se afla sediul MAI. Totodata, vizitatorii pot vedea, in parcarea sediului M.A.I., autovehicule si mijloace specifice de interventie ale politistilor, jandarmilor, politistilor de frontiera si pompierilor, precum si un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviatie. „De asemenea, cei mici sunt asteptati de catre specialistii criminalisti, cainii politisti, robotul pirotehnic, motociclistii si echipajele speciale ale Politiei Rutiere, luptatorii trupelor speciale si echipele de salvatori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta”, informeaza reprezentantii Ministerului de Interne.

Sursa foto: newspascani.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.969 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger