AcasăNews1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Unde puteti sa va duceti copiii sa se...

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Unde puteti sa va duceti copiii sa se distreze in aer liber, in Bucuresti!

E o zi superba, cu soare si temperaturi placute, numai bune pentru o plimbare in aer liber. Si cum sambata e ZIUA COPILULUI, parintii si bunicii care vor sa-si duca prichindeii sa se bucure de activitatile pregatite pentru ei in parcurile din Capitala afla ca au alternative colorate si vesele pentru pitici- ateliere de creatie, spectacole de teatru, dar si numere de magie!

Astfel, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, aflat pe soseaua Kiseleff nr 28-30, organizeaza, sambata si duminica, intre orele 10.00 si 19.00, programe destinate celor mici, dar si parintilor lor! Aveti ocazia sa va duceti copiii sa participe la activitati desfasurate in ateliere interactive si chiar gradinarit („Gradina bio a copiilor”), sa vada expozitii, dar si sa se bucure de numere de magie si sa descopere atmosfera si persoanajele din „Dl Goe”, piesa de teatru pusa in scena special pentru cei mici.

La Muzeul Taranului Roman, situat pe soseaua Kiseleff nr 3, langa Muzeul Antipa, sambata, 1 iunie, si duminica, 2 iunie, cei mici pot pasi in Tara Copiilor. Curtea muzeului, dar si spatiile Clubului taranului le stau la dispozitie. Cei mici, dar si parintii lor vor avea parte de multe surprize. Ateliere de creatie – pictura, modelaj si confectionat jucarii, spectacole de teatru si multa bucurie. De asemenea, prichindeii au ocazia sa ii cunoasca pe artistii care reusesc prin priceperea si daruirea lor sa transforme lutul si lemnul in opere de arta cu totul spectaculoase si unice.

De asemenea, daca nu ati ajuns cu cei mici sa vedeti, sambata, de la ora 11, la Teatrul Ion Creanga, Sala Rapsodia de pe Lipscani, spectacolul „Carolina si poneiul”, in regia regretatului Cornel Todea, puteti sa va duceti copiii in Parcul Cismigiu din Capitala, unde actorii teatrului, in parteneriat cu ARCUB, sustin reprezentantia interactiva”O poveste cu povești, te-așteptam sa le ghicești”. Actorii Alexandrina Halic, Miruna Ionescu, Carmen Palcu, Mihai Verbițchi, Voicu Hetel, Oliviu Cristian Bughiu, Vera Linguraru, Marioara Sterian va asteapta la spectacolul in aer liber.

In Parcul Herastrau din Capitala, la intrarea Charles de Gaulle, sunteti invitati, cu mic, cu mare, la Festivalul Copiilor. Primaria Bucurestilor organizeaza pe 1 iunie, Ziua Copilului, spectacole de muzica si dans, spectacole de magie si de teatru, dar si face-painting (pictura pe fata), si un show cu clovni. De asemenea, piticii vor avea ocazia sa vada o demonstratie inedita de dresaj canin si ecvestru sustinuta de catre Jandarmeria Romana.

Nu lipsesc, fireste, nici jocurile si nici concursurile- „Sotronul”, „Intrecere cu sacii”, „Tara, tara vrem ostasi”, „Ratele si vanatorii” si multe altele. Toate pentru a le oferi celor mici o alternativa de distractie pentru cea mai frumoasa zi posibila- Ziua Copilului.

Sursa foto: gorj-domino.com

1.179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger