AcasăNews1-0 in meciul DIICOT vs interlopi

1-0 in meciul DIICOT vs interlopi

Membrii gruparii „Sportivilor” sunt suspectati ca au folosit un dispozitiv ilegal pentru a „aranja” numerele castigatoare de la ruleta

Ieri, dupa ce ziarul „National” a dezvaluit ca liderii gruparilor interlope au lansat amenintari la adresa sefului DIICOT, institutia condusa de Codrut Olaru a descins in forta in inima celei mai violente grupari, cea a „Sportivilor”, si a retinut zece persoane.

Membrii gruparii „Sportivilor” sunt suspectati ca au folosit un dispozitiv ilegal pentru a „aranja” numerele castigatoare de la ruleta

Mircea-Emil Balus, alias „Mircea Nebunu’”, considerat cel mai periculos membru al gastii „Sportivilor”, a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de alti noua indivizi, toti fiind acuzati de amenintare, santaj si fraudarea castigurilor la o sala de jocuri de noroc, folosind un dispozitiv electronic. Mai mult, in timpul perchezitiilor efectuate ieri, anchetatorii au descoperit in masinile celor din „brigada” lui „Mircea Nebunu’” un pistol, mai multe sabii si bate, precum si placute de inmatriculare false, pe care interlopii le montau pe masini in momentul in care plecau la „interventii”.

Operatiune-fulger

Scandalul a avut loc in Casa de Cultura a Sindicatelor din Zimnicea

Faptul ca actiunea de amploare a fost organizata chiar ieri, dupa ce „National” a relatat ca interlopii au amenintat sefi din Politie si din Parchete si ca, mai mult, au tocmit racketi ca sa le faca „treaba murdara”, sugereaza faptul ca DIICOT vrea sa le bage mintile-n cap baietilor rai.

In timpul perchezitiilor, anchetorii au descoperit mai multe sabii si un pistol

Si sa le arate ca le poate taia oricand aripile. Ancheta in acest caz s-a declansat in urma cu trei saptamani, iar retinerea suspectilor se putea face inca de atunci.

In noaptea de 10/11 iulie, „Mircea Nebunu’” a mers cu gasca lui la Zimnicea si a montat un dispozitiv special pe ruleta electronica, ce i-a „servit” toate numerele pe care el a pariat. A „castigat” 170.000 de lei intr-un timp foarte scurt, apoi i-a cerut patronului sa-i plateasca.

„National” a dezvaluit ieri faptul ca seful DIICOT a intrat in vizorul interlopilor

In acel moment a inceput scandalul. „Membrii gruparii au agresat si amenintat cu moartea  mai multe victime si pe administratorul societatii comerciale in incinta careia se afla amplasat aparatul, pentru a-l  determina pe acesta din urma sa le plateasca suma de 170.000 de lei, obtinuta in mod fraudulos”, precizeaza procurorii DIICOT.

„Mircea Nebunu’” s-a plans la Politie

Fiindca patronul n-a reactionat la amenintari, „Mircea Nebunu’” a depus o plangere la Politia Zimnicea, declarand ca el a fost inselat de administratorul salii de jocuri de noroc si ca acesta refuza sa-i ofere banii castigati la ruleta. Imediat la Politie a mers si mama patronului, care a reclamat ca a fost amenintata de „Mircea Nebunu’”. „Dosarul referitor la inselaciune inca este in lucru la Zimnicea, iar cel care vizeaza amenintarea a fost trimis in lucru la Parchet, care l-a repartizat la DIICOT inca de atunci. Noi nu stim nimic despre el, nici nu stiam ca a luat o asemenea amploare incidentul de la Zimnicea”, a declarat pentru „National” comisarul Adrian Ilicea, purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman.

[youtube]TPR5EDzph0I[/youtube]

[youtube]dbEQ5Dz1j8M[/youtube]

author avatar
Dan Bratu
2.819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger