AcasăNews„Tinerica“ asta are doar 63 de ani!

„Tinerica“ asta are doar 63 de ani!

Desi are 63 de ani, fostul manechin Christine Brinkley a aparut (si bine a facut) in bikini, impreuna cu cele doua fiice ale sale, pe coperta faimoasei reviste Sports Illustrated. Incendiar!

”Multumesc Sport Illustrated pentru faptul ca transmiti un mesaj puternic – lucrurile bune vin in pachete de toate dimensiunile, iar noi nu ne nastem cu o data de expirare”, a scris Christie  pe contul ei  pe Instagram.

Fotografia de pe coperta Sports Illustrated, in care mama-fotomodel pare sa calce apa, in mijlocul fetelor sale –Sailor Lee si Alexa Ray, ascunde un trucaj, explicat chiar de Christie: o “ladita de mere care se afla imediat sub suprafata apei”.

Nascuta in 2 februarie 1954, Christine Brinkley, este o veterana a copertiilor revistei americane – a pozat pentru prima data in 1970, dupa care au urmat alte sedinte foto, dedicate costumelor de baie, in 1979, 1980 si 1981, dar nu a refuzat nici solicitarile Playboy, Allure si Men’s Health. Ulterior, Christine a devenit o foarte cunoscuta prezentatoare de televiziune. Tatal uneia din fiicele fotomodelului, Alexa Ray, este cantaretul Billy Joel, o casnicie care s-a terminat, insa, cu un divort, in 1994.

Infiintat in 1954, saptamanalul Sports Illustrated, publica, in luna februarie, un numar special, destinat costumelor de baie.

author avatar
Bogdan Borcea
16.565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger