AcasăNews„Springarii” din Pantelimon isi facusera serviciu secret

„Springarii” din Pantelimon isi facusera serviciu secret

„Mascatii” au intervenit in forta pentru retinerea celor 28 de interlopi

Desfasurarea impresionanta de forte ale Politiei si Jandarmeriei, care au ravasit 30 de locuinte ale mebrilor calnului „Pantelimon” se explica prin temerea anchetatorilor ca acestia ar fi putut riposta.

„Mascatii” au intervenit in forta pentru retinerea celor 28 de interlopi

Nu a fost cazul, „mascatii” lundu-i pe sus pe cei 28 de interlopi  suspectati de comiterea a sute de spargeri de locuinte, societati comerciale si talharii. Procurorii au probe care dovedesc ca gruparea a fost implicata, doar in ultimele trei luni, in 25 de lovituri date in locatii deosebite din Otopeni, Snagov, Pantelimon si Bragadiru.

Casa de amanet

Doar in urma acestor infractiuni, „springarii” au obtinut peste 400 000 lei, „prada” fiind vanduta imediat, mult sub pretul real. Interlopii erau interesati in special de aparatura electronica si bijuterii, pe care le comercializau prin propria casa de amanet a unuia dintre complici. Demn de semnalat si ca liderii gruparii isi facusera propriul serviciu secret, format din acoliti care nu actionau, ci doar strangeau informatii ci monitorizau viitoarele tinte. Astfel, spargatorii nu numai ca au mers intotdeauna la punct fix, dar nici nu au putut fi prinsi in flagrant.

author avatar
Toni Matei
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger