AcasăNews„Sagetile” primarilor, arestate pentru evaziune fiscala

„Sagetile” primarilor, arestate pentru evaziune fiscala

SUSTINERE – Primarul din Cogealac, Cati Hristu (centru) alaturi de partenerii sai

Alegerile locale bat la usa si procurorii DNA nu au reusit sa indeplineasca planul la primari retinuti pentru fapte de coruptie.

SUSTINERE – Primarul din Cogealac, Cati Hristu (centru) alaturi de partenerii sai

Cum insa multora dintre acestia tot trebuie sa li se arate „pisica” trimiterii dupa gratii, a fost aplicat un plan de urgenta. Astfel, mai multi colaboratori apropiati ai unor edili au fost  arestati in urma unor anchete declansate de catre Directiile de Investigare a Fraudelor, pentru evaziune fiscala.

Prestari servicii

In majoritatea cazurilor nu este vorba despre functionari din primarii, ci despre parteneri de afaceri din mediul privat, cunoscuti drept paravanele care acopera adevaratele intelegeri facute cu primarii. Relevanta este situatia din Cogealac, unde oamenii primarului Cati Hristu,  patronii SC Plus Servicii Utilitati Publice SRL Dumitru Foamete si Constantin Vecu sunt acuzati ca au primit de la prietenul lor opt miliarde pentru niste lucrari pe care nu le-au efectuat niciodata.

author avatar
Toni Matei
421 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da sa ii aresteze o data pe toti mafiotii astia, sa se mai curete tara asta o data. Primarului de la Cogealac poate doar sa ii ia boii de la bicicleta, ca in rest baiatau e „clean”, mai ales dupa ce nevastasa a fugit cu soferu…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger